Lommedalen - KlubbCup

Postet av Lommedalens IL - Fotball he den 5. Sep 2018

INVITASJON TIL LOMMEDALEN KLUBBCUP

Det inviteres med dette til Lommedalen klubbcup på Lommedalsbanen søndag 16.09.18 med spill på begge kunstgressbaner hele dagen.

3-er, 5-er og 7-er lag settes opp i seriespill.
Alle lag får spille ca. 3 kamper som går over en kort periode av dagen.

Premier til alle!

Cupen er GRATIS!

Vi har kiosk!

Det er opp til hvert lag hvor mange lag de stiller med. Påmelding til Espen Strand på espst2@online.no med antall lag, årgang og lagleder for laget innen 07.09.18.

VELKOMMEN!

Espen Strand - Mobil: 46 62 82 18
Høstakademiet er åpent for påmelding!

Postet av Lommedalens IL - Fotball he den 30. Jul 2018

Høstakademiet er klar for nye deltakere

Påmeldingen har åpnet, og er klare for å ta imot nye og gamle deltakere fom 27.august

- Treningene vil foregå på Lommedalen Øvre KG, og har treningsdager mandag, onsdag og fredag.  - Treningene vil starte 14:30 og avslutter kl 16:00
- Åpent for deltakere født mellom 2011 - 2006.
- Utstyr: fotballsko, leggskinn og drikkeflaske. Kle dere også etter været.
- Gruppeinndeling: Inndeling av grupper blir dannet etter alder. 

Ved påmelding skal dere fylle ut når deltakeren deres slutter på skolen. Denne informasjonen får dere ved skolestart, så send oss en mail på dette så raskt som mulig slik at vi kan legge opp kjøreruten for hver skole.

Les mer om Lommedalens Fotballakademi (TRYKK)

PÅMELDINGSLINK!Lommedalen J 14 til finale i Sør cup

Postet av Lommedalens IL - Fotball he den 29. Jun 2018

Lommedalen J 14 til finale i Sør cup

Lommedalen J14 deltok i år på Sør Cup i Kristiansand. Dette er en stor turnering på Sørlandet, som ble avviklet 23.-27 juni. Totalt deltok 7500 spillere, med kamper på baner i Kristiansands-området.

Jentene ble satt opp i pulje B, med totalt 5 lag. Motstanderne kom fra Stavanger/Bergen-regionen, og var nye og spennende bekjentskap.

Vi møtte Klepp i første kamp, og spilte uavgjort 0-0. Dette var likevel i en meget fin kamp mot laget som spilte A-finale onsdag. Så fikk vi 1-1 i neste kamp, før vi slo hjemmefavoritten Vindbjart på eget gress. Siste kamp ble en ren «puljefinale» om A-sluttspill. Vi måtte vinne mot Austevoll, men klarte uavgjort. De spilte heroisk, og kjempet hardt for scoring og dominerte kampen. Med 0-0 klarte Austevoll A-sluttspillet. Men J14 var dermed ubeseiret i gruppespillet og gikk direkte til semifinale i B-sluttspillet. 

I semifinalen møtte vi Randesund, og jentene gikk fryktløst ut i en moderne 3-4-3 formasjon, og satte mostanderen under sterkt press. Dette kan uttelling, med flere sjanser og 2 mål. Seier 2-1J

I finalen ble Austrått for sterke, men vi skapte likevel fine muligheter. Dert var uansett morsomt å nå langt i cupen, og få til godt spill, solid innsats og gode opplevelser. 

Utenom det sportslige var det sosiale også en viktig faktor. Vi fikk  fine opplevelser i dyreparken og på Cupshowet lørdag. Her var det spennende artister, med Morgan Sulene og AdelenJ

Vi valgte å bo i ferieleiligheter på Hamresanden, siden vi var 6 dager på tur. Leilighetene var romslige og moderne, med fin beliggenhet ift kjøring til banene. Hamresanden var også helt topp med tanke på samhold og felles aktiviteter. Det var sommer i sør, så jentene badet på stranda eller spilte volleyball. Vi hadde også felles grillkveld på stranda og en pizzakveld på uterestauranten til Hamresanden.Velkommen til Fotballens Festdag

Postet av Lommedalens IL - Fotball he den 5. Jun 2018

Velkommen til Fotballens Festdag – Inkluderingsdagen 2018!

 

Søndag 19. august er det klart for tredje utgave av Fotballens festdag på Nadderud stadion. De to foregående årene har vi fått besøk av flere enn 500 unge fotballspillere som har deltatt på innmarsj og annen moro, og vi gleder oss til å se dere igjen!

Som tidligere år blir det aktiviteter og konkurranser, konserter, showkamp med gamle og nye helter og god mat fra griller og boder – og selvfølgelig Eliteseriekampen mellom Stabæk og Molde.

Og aller viktigst er innmarsjen i forkant av denne kampen.  Vi ønsker alle lag hjertelig velkommen til fotballens 17.mai-tog på indre bane, ledet an av Smågardistene og en speaker som selvfølgelig presenterer klubbene på behørig vis.

PÅMELDING: Vi ber innstendig om at dere som mottar denne mailen vil videresende den med vedlegg til alle klubbens lagledere og trenere, slik at de kan melde på sine lag og antall spillere til innmarsjen. Det gjøres direkte til meg,  ellen.ronning@stabak.no ,så raskt som mulig og innen 30. juni. Og heng gjerne opp invitasjon/program i klubbhus og garderober😊.

Hvert lag kan også ha med seg to voksne.

Deltakere på innmarsjen kommer gratis inn på hele arrangementet 19. august.

Foreldre, slekt og venner som ønsker å juble for og med sine håpefulle kan kjøpe billetter til kr. 100,- for voksen og 50,- for barn på Stabæktribunen.

Billettene legges ut for salg i slutten av juni og kan kjøpes på http://billett.stabak.no/ og hos Anton Sport Bekkestua. Førstemann til mølla, her blir det fullt.


Informasjon om billettavhenting og oppmøte for deltakere på innmarsj sendes ut primo august.

Klikk her for vedlagte invitasjon og program. Vi sees på Nadderud!