Mulig oppstart av seriespill - Terminliste 2020

Postet av Lommedalens IL - Fotball he den 30. Mai 2020

Terminlister 2020

Mulig oppstart av seriespill i NFF Oslo og publisering av terminlister

NFF Oslo følger de sentrale vedtakene og skal være godt forberedt på oppstart fra den dato det blir anledning til å spille ordinære seriekamper.

Les hele informasjonsskrivet fra NFF
https://www.fotball.no/kretser/oslo/aktivitet/artikler/2020/terminlister-2020/

Årsmøte - Ny dato

Postet av Lommedalens IL - Fotball he den 19. Mai 2020

Årlig møte i Fotball Yngres Avd. - Ny dato

Saker på møtet :

  1. Godkjenning av innkalling og dagsorden
  2. Valg av dirigent og referent (forslag : dirigent : Espen Strand, referent : Runa Flugstad)
  3. Valg av noen til å signere referat (forslag : Kjell-Ove Haaje Nes og Kari-Ann Birkeland)
  4. Gjennomgang av regnskap for FYA med tilhørende underregnskap for året 2019 (se vedlegg)
  5. Gjennomgang av årsberetning for FYA for 2019 (se vedlegg)
  6. Innstilling av fotballavgift for 2020

  1. Informasjon og status ifm. corona (tas muntlig på møte)
  2. Informasjon om baneprosjekt/undervarme (tas muntlig på møte)
  3. Innstilling av styre for FYA for 2020 (forslag : Leder : Espen Strand, Økonomi : Kjetil Eide, styremedlem : Runa Flugstad – det bør også velges 2 til – hvis noen melder seg er dette positivt)

Eventuelle saker som ønskes fremmet fra FYA til årsmøte i hovedstyret 


Vedlagt 

Oppsumering endelig regnskap 2019

Resultat rapport budsjett - FYA 2019

Resultat rapport budsjett bane 2019

Årsberetning FYA 2019Akademiet starter opp på mandag

Postet av Lommedalens IL - Fotball he den 15. Mai 2020

Neste uke starter Akademiet igjen!!⚽️⚽️

Vi gleder oss som aldri før! Vi savner dere ekstremt mye og håper at flest mulig melder seg på.

https://www.superinvite.no/#/invitation/98311ab43a6b6e6c94a0d30e0f02f3ce

LIL for alltid
Åpner endelig våre fotballtilbud

Postet av Lommedalens IL - Fotball he den 11. Mai 2020

Fotballakademiet og Tine Fotballskole åpner opp for påmelding

F.o.m i dag åpner vi påmeldingene til fotballakademiet, ungdomsakademi og tine fotballskole. Med de nye retningslinjene fra NFF skal vi gjennomføre fotballtilbudene våre, men med reglene som er satt for fotballspill.


1. Lommedalens Fotballakademi G/J 2012 - 2010

Mandag 18. Mai starter vi opp med LFA. Denne perioden vil vare fra uke 21-25 (Skoleslutt)

Slik situsjonen vi befinner oss i nå har vi på LFA valgt å ikke ta i bruk transport eller mat. Nytt i denne perioden er at vi vil ha trening i Lommedalen og Helsetbanen for å forhindre eventuell smittespredning. Vi vil være på banen fra kl. 13.00 - 15.30. De som skal hentes må bli hentet før kl. 15.30.

Treningene kommer til å gjennomføres etter de retningslinjene vi har fått av Bærum kommune og NFF. 

Siden det ikke vil bli servert mat anbefaler vi at deltaker har med en liten matpakke.

2. Ungdomsakademi G/J 2009-2007

Oppstart for Ungdomsakademi uke 21. Ungdomsakademiet vil være på Lommedalen KG Nedre tirsdager og fredager kl.15.45 - 17.15

3. Tine Fotballskole (Lommedalsuka 2020) Uke 26 og uke 33

Vi åpner også opp for påmelding til Tine Fotballskole i begge ukene i Lommedalsuka. Som alle sikkert vet vil det også være noen retningslinjer under fotballskolen, og dette vil vi komme ut med nærmere oppstart. Det blir allikevel en flott uke med fotballøvelser, mestring og masser av latter.


MELD DERE PÅ!!!!

Fotballakademiet

https://www.superinvite.no/#/invitation/98311ab43a6b6e6c94a0d30e0f02f3ce 

Tine Fotballskole uke 26

https://www.superinvite.no/#/invitation/12fb63ba1566cb03484e1e5e290a73f4 

Tine Fotballskole uke 33

https://www.superinvite.no/#/invitation/a7b23e6eefbe6cf04b8e62a6f0915550 

Terminlisten for fotball er utsatt

Postet av Lommedalens IL - Fotball he den 20. Mar 2020

NFF Oslo har i tråd med sentrale vedtak innstilt all aktivitet i mars og april.

Grunnet usikkerhet rundt når serien kan starte, utsettes publiseringen av terminlister.
Dette da en del avdelinger og terminlister vil måtte gjøres om fra det opprinnelige.

I tråd med Breddereglementet §8-1(1) vil kretsen kunngjøre spilleplan senest 2 uker før seriestart for sesongen for de divisjoner den administrerer i seniorklassene, samt i aldersbestemte klasser.

Les hele innlegget her

https://www.fotball.no/kretser/oslo/om-kretsen/artikler/2020/nff-oslo-har-valgt-a-avlyse-folgende-arrangement/?fbclid=IwAR3RSyOIaMRZlGslDEzd79Ry1GoDB3podRWMtOLdPr6Sz2-4tIZeD1tCRQY
Book din fysiotime hos Maya Rossvoll

Postet av Lommedalens IL - Fotball he den 3. Mar 2020

Book din fysiotime hos Maya Rossvoll

Lommedalens IL har et samarbeid med Vest Helse, og har hatt et ønske om å få en kontaktperson for spillere/utøvere i Lommedalen. Vi kan nå meddele at vi har endelig inngått en slik avtale.


Det vil være fysioterapeut, Maya Rosvoll som blir vår kontaktperson fremover og som kan brukes som vår egen fysio. Dette samarbeidet blir et såkalt “walk-in-clinic". Her setter Maya av 1 til 2 timer (avhengig av behov) til Lommedalens IL. Det vil være en fast dag/tidspunkt i uka, der spillerne kan booke time til meg direkte og komme på klinikken for vurdering/behandling.


Maya Rossvoll har master i idrettsfysioterapi fra Norges Idrettshøgskole. Startet å jobbe v/ Vest helse og trening 1. november i år og har fra før 3 års erfaring fra privat praksis. Hun har også jobbet som fysioterapeut i Lyn toppfotball, med både herre- og damelaget. Kompetanse og erfaring innen fotballskader og generelle idrettsskader knyttet til hofte/lyske/lår, kne og ankel. 


For booking av tid, send Maya en mail (maya@vesthelse.no) eller kontakt henne på 986 72 593 og skriv at du er fra Lommedalens IL. Hun tar imot spillere hver onsdag.
Grasrottrenerkurs del 1 i Lommedalen

Postet av Lommedalens IL - Fotball he den 3. Mar 2020

I helgen blev det arrangerat grasrottrenerkurs del 1 i Lommedalen! Det var 21 energiske och engagerte deltagare. 

Vi som kursledare vill säga tusen takk för en väl genomförd helg.

Vi i Lommedalen tilrettelegger så att dom som vill öka kompetensen ska få möjlighet till det.
Bli kjent med fotballgruppens nye duo

Postet av Lommedalens IL - Fotball he den 24. Feb 2020

Lommedalen Fotball forsterker trenerteamet med to nye trenere

Lommedalen fikk mange søknader på stillingen som ble lagt ut i oktober. Det vi så tydelig er at Lommedalen er et veldig attraktivt sted å være trener i, og søknader fra hele Norge og Europa ble sendt inn. Tilslutt endte vi opp med Massimo Miotto og Wagas Afgan.


I 2019 starter Lommedalen Fotball prosessen med å ansette to nye fulltidstrenere. Her ønsker vi å få inn to trenere som kunne bidra som hovedtrenere i ungdomsavdelingen, samt akademiet, skoler og camper. 

Det tok ikke lang tid før søknadene starter å tikke inn. Vi fikk mange søknader på stillingen. Trenere fra hele Norge og Europa søkte. For de som var med i ansettelsesprosessen var det viktig for oss å finne de rette personene/trenere som ville være med på å styrke Lommedalen Fotball. Med så mange søkere brukte vi våre kontakter i trenermiljøet for å skille ut søkerne. Massimo hadde vært tre år i Lyn Fotball og søkte noe nytt. Han var en av de første vi tok inn og bestemte oss raskt at han er en vi ville ha med oss i temaet.


Massimo Miotto kom fra Lyn Fotball, hvor han var assistenttrener for A-laget i noen måneder og hovedtrener for G16. Etter utdanning på University of South Wales i Storbritannia, med en bachelorgrad i sportscoaching og ledelse tok han turen til Norge. Massimo har en UEFA B-lisens og ønsker å få tatt UEFA A-lisensen i nærmeste fremtid. .

"Jeg valgte Lommedalen fordi det å trene et juniorlag kan være en givende utfordring. Jeg er også spent på å være en del av dette flotte prosjektet med å utvikle spillere og bygge klubben til noe stort."


Waqas Afgan var en av dem som ble direkte kontaktet etter en trenersamling tilbake i 2018, da vår sportslige ansvarlige, Erik Benjaminsen traff han på et trenerveilederkurset. Man fikk et klart bilde over Waqas sine faglige og praktiske kunnskaper, og så tydelig at dette kunne være en spennende kandidat.

"Vi følte at med kompetansen og erfaring til Waqas ville han gli perfekt inn hos oss både i trenerteamet og de arbeidsoppgavene han ville få."

Waqas begynte som fotballtrener i Korsvoll Fotball høsten 2016. Det begynte som en hobby-greie, men utviklet seg raskt til noe mer. I løpet av de tre årene har han hatt ulike trenerroller rundt jentelagene i alderssegmentet 12-19 år og trent nesten alle kulene født 2001-2007.  I tillegg til trenerrollen, har også Waqas vært daglig leder i Korsvoll IL siden 2018.

Han er en trener som virkelig elsker å være på matta. Han har nå fått en større rolle der han skal bidra til klubbledelsen direkte inn mot fotballtilbudet og det fotballfaglige. Han er utrolig spent og klar for hans nye rolle i Lommedalen Fotball. Han understrekker at det å hjelpe både spillere og trenere ute på treningsfeltet, samt bidra til å videreutvikle fotballtilbudet i klubben er noe han ser frem til.

"Erik, Mattias og Massimo er tre meget kompetente typer, og har tydelig målsetninger og ambisjoner om hva vi sammen skal få til i klubben. Vi har allerede fått på plass en flunkende ny akademiplan og er i gang med skoleringsplanen for barne- og ungdomsfotballen."


I januar 2020 startet duoen for fullt og er allerede godt i gang med både planlegging og bli kjent med sine lag. Massimo er hovedtrener for G19 og assistent for G15 laget. Han har også godt inn i akademiet og er årgangsansvarlig for G2010, G2009 og J2007.

Waqas har fått rollen som Jentefotballansvarlig, samtidig som han er hovedtrener for J19/17/15 og G14 laget. Han har også trener på akademiet.


Vi gleder oss til å følge fortsettelsen. Dette er starten på noe spennende!

Lommedalen inviterer til Grasrottrener-delkurs 1

Postet av Lommedalens IL - Fotball he den 15. Feb 2020

Lommedalen inviterer til Grasrottrener-delkurs 1

Vi i Lommedalen IL inviterer till Grasrottrener-delkurs 1 i Lommedalshallen helgen 29/2-1/3 från 10-16, vi kommer ha både praksis og teori.

Detta kurset är riktad till tränare i barnefotballen den kommer hållas av Erik, Mattias och Waqas som alla är sertifiserte trenerveiledere i NFF Oslo. Vi kommer inkludera  temaer som är viktiga för att skapa god aktivitet, utvikling  och en trygg miljö.

Vi oppfordrer alla trenere og lagledere i barnefotballen at melde seg på då dette er en del av NFF kvalitetsklubb projekt og deres mulighet at bidra i LIL Fotball

Detaljert info sendes til deltakare etter påmeldingsfristen.

Send påmelding till Waqas@lil.no senast 25/2.