Lommedalens IL gir et godt tilbud til alle som vil være med å spille fotball, uansett nivå. Vi er en breddeklubb som ivaretar alle nivå innen en spillergruppe.


Ønsker du eller ditt barn å være med på fotball så ta direkte kontakt med lagleder eller trener for ditt alderstrinn (se under Våre lag i menyen over), eller ta kontakt med rekrutteringsansvarlig om du vil være med å danne et nytt lag (se Administrasjon i menyen i toppen).


I Lommedalen starter vi med fotball samtidig med skolestart. Alle lag er foreldredrevet slik at når nye lag skal dannes så må vi ha på plass en kjerne bestående av lagleder og trenere. Laget får hjelp til oppstart av klubbledelsen,


Plikter

Kontingent og treningsavgift
Spillere skal betale medlemskontingent til LIL og treningsavgift til LIL Fotball. Det er krav om at alle spillere er medlem av LIL


Dugnad

Den påfølgende vinteren etter fotballsesongen, gjør fotballgruppen en dugnadsinnsats ved å stå parkeringsvakt på By. Omfanget er som regel én, kanskje to dager, i løpet av vinteren.

I forbindelse med temadager må lagene også stille med trenere, kakebakere og voksne til å betjene kiosken. Omfanget er kanskje er gang i året.

For å holde våre baner ryddige og rene er det vakter på våre baner. Vakten står også for kiosksalget på banen. Dette er for tiden en gang annet hvert år.


Utstyr i henhold til klubbens profil kjøpes på Verket Sport

Det er inngått avtale med Verket sport og Adidas skal brukes som merkeleverandør. Om det skal kjøpes inn overtrekksdrakter til spillere e.l. så bør det gjøres i henhold klubbens profil og kjøpes på Verket Sport slik at klubbens medlemmer har samme visuelle profil.


Levert av IdrettenOnline