Vinterligaen 2017

Postet av LIL J04 den 30. Nov 2016

Fotballspillere liker å spille kamper, og i rammen av en turnering med puljespill, sluttspill og finaler, skal Vinterligaen være et godt sportslig supplement til vintertreningene for jenter i ungdomsfotballen.

Spesielt J13 som skal ut i sin første sesong "med offside og greier", har ekstra god nytte av å spille kamper om vinteren, for å få trent ny formasjon og "ny" fotball frem mot seriestart.

Vinterligaen arrangeres i 2017 for niende gang, med lag fra klubber i Akershus, Oslo, Buskerud og Vestfold, i årsklassene J13-J16 (J2004-J2001).

Det spilles først tre kamper i puljespill, deretter kommer alle lag til semifinale, og finale eller bronsefinale i avdelingsvise A- og B-sluttspill. Med andre ord fem kamper, fordelt med 1 kamp i måneden fra november-mars, akkurat sånn som jentefotballspillere vil ha vinterterminlista, og med nervepirrende finalespill for alle lag.

Vinterligan avsluttes med en stor fest: Vinterligafesten! (Youtube)

Vi er i år påmeldt med to lag til årets vinterliga, Lommedalen Tigers og Lions.

Mer informasjon om vinterligaen finner dere på http://www.vinterligaen.no/

Kamper og resultater finner der på denne linken https://profixio.com/matches/vinterligaen1/k/kl/10...

Vi har kommet godt i gang og Tigers laget har vunnet sine to første kamper. Det blir spennende å følge jentene igjennom vintersesongen.
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.