Lommedalen Jenter 16 og Jenter 14 er seriemestere i fotball!

Postet av Trond Steinar Høgh den 21. Okt 2016

Det gror veldig godt på jentesiden i Lommedalen fotball. Vårt eldste jentelag (J16) og J14 har akkurat avsluttet årets sesong og hentet hjem hvert sitt seriemesterskap i 2. div. I tillegg har Lommedalen deltatt med 2 lag i Jenter 15-serien og disse kom på henholdsvis 3. og 4. plass i 2. div.


Ved å bli seriemestre i Jenter 16 (2. div) fortsetter jentene i samme spor som de gjorde i fjor, da de ble seriemestre i Jenter 15 (2. div). Dette er en svært sterk prestasjon.

Av 26 seriekamper er 22 vunnet, 1 er spilt uavgjort og 3 er tapt. Målforskjellen er imponerende 134-21, noe som viser at laget har vært bunnsolide bakover på banen og veldige gode foran mål. Den største seieren i årets serie var for øvrig 18-0.

Jentene deltok også på Dana-cup i sommer (som bildet er fra). De kvalifiserte seg til A-sluttspillet etter å ha slått Tønsberg FK og Fana fotball, men ble slått ut av Holmen med 0-1 (som for øvrig kom på 3. plass i 1. div i Oslo fotballkrets).


Jenter 16 på Dana Cup i sommerJenter14

Etter en knallsterk høstsesong kapret J14 seriegullet ett fatttig poeng foran Asker 2. Det var spenning helt til siste serierunde da vi hadde Fossum i siste kamp. Jentene sparte ikke på noe og ga seg ikke før det stod 10-0 i protokollen. Takk til mammaen til Helene som hadde med kake og "bengalske" lys for å markere sesongslutt og seriegull etter kampen.Av 20 seriekamper er 15 vunnet, 3 er spilt uavgjort og 2 er tapt. Målforskjellen på disse kampene

80-35

Vi håper jentene fortsetter å spille fotball i Lommedalen og at det blir mange hyggelige opplevelser på fotballbanen også i fremtiden.


Jenter 14 etter siste kamp mot Fossum


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.