G15/G01 på tredjeplass i 1.divisjon!

Postet av LIL G01 den 14. Jun 2016

Lommedalen G2001 består av 22 spillere og stiller med to lag i serien, 1. og 3. divisjon. Laget i 1.divisjon har akkurat avsluttet sin vårlige serie som endte med en meget sterk tredjeplass! Vi er dermed kvalifisert til videre spill i 1.divisjon til høsten.

På et spillermøte i januar presenterte hovedtrener, Sigurd Thuve, de konkrete målene begge lag til G01 skulle ha for sesongen 2016. I vårens serie var målet fjerdeplass, for å kvalifisere oss for videre spill i 1.divisjon.

Oppladningen startet i januar med deltakelse i Grüner vinterserie. Dette var en vinterserie som passet oss godt mht motstand og vi endte opp med sølvplass. Fremover mot Drammen cup, tidlig i april, ble det jobbet mye på treningsfeltet med spill i flere formasjoner, slik at vi skulle beherske dette bedre enn tidligere. Gutta taklet dette bra, lærte fort, og vi gjennomførte Drammen cup i en annen formasjon enn tidligere. Det ble tap for Lyn i bronsefinalen, men samtidig ble målet for cupen, en plass i semifinalen, nådd.

De to første seriekampene, mot Snarøya og Høvik, endte med seier men i en svak kamp mot Holmen gikk vi på et stort tap. Heldigvis responderte gutta og vi slo skikkelig tilbake mot Jutul. Seier ble det også mot Øvrevoll/Hosle. Om det var videoanalyse eller ren og skjær arbeidsinnsats skal vi la ligge, men sesongens høydepunkt kom i toppkampen mot Asker på Føyka som endte med seier og tabelltopp. Nabooppgjøret mot Bærums Verk Hauger endte uavgjort. Bærum ble for sterke før siste hjemmekamp mot Heming endte knepent 1-2. Det holdt til en tredjeplass, med kun Bærum og Asker foran oss!

I 3.divisjon har trener Simen Thorstensen sitt lag to kamper igjen før det er velfortjent sommerferie og vi kan se frem til en spennende høst.

Takk til alle 22 gutta for en fantastisk innsats i vårens sesong!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.