Velkommen til Fotballens Festdag

Postet av Lommedalens IL - Fotball he den 5. Jun 2018

Velkommen til Fotballens Festdag – Inkluderingsdagen 2018!

 

Søndag 19. august er det klart for tredje utgave av Fotballens festdag på Nadderud stadion. De to foregående årene har vi fått besøk av flere enn 500 unge fotballspillere som har deltatt på innmarsj og annen moro, og vi gleder oss til å se dere igjen!

Som tidligere år blir det aktiviteter og konkurranser, konserter, showkamp med gamle og nye helter og god mat fra griller og boder – og selvfølgelig Eliteseriekampen mellom Stabæk og Molde.

Og aller viktigst er innmarsjen i forkant av denne kampen.  Vi ønsker alle lag hjertelig velkommen til fotballens 17.mai-tog på indre bane, ledet an av Smågardistene og en speaker som selvfølgelig presenterer klubbene på behørig vis.

PÅMELDING: Vi ber innstendig om at dere som mottar denne mailen vil videresende den med vedlegg til alle klubbens lagledere og trenere, slik at de kan melde på sine lag og antall spillere til innmarsjen. Det gjøres direkte til meg,  ellen.ronning@stabak.no ,så raskt som mulig og innen 30. juni. Og heng gjerne opp invitasjon/program i klubbhus og garderober😊.

Hvert lag kan også ha med seg to voksne.

Deltakere på innmarsjen kommer gratis inn på hele arrangementet 19. august.

Foreldre, slekt og venner som ønsker å juble for og med sine håpefulle kan kjøpe billetter til kr. 100,- for voksen og 50,- for barn på Stabæktribunen.

Billettene legges ut for salg i slutten av juni og kan kjøpes på http://billett.stabak.no/ og hos Anton Sport Bekkestua. Førstemann til mølla, her blir det fullt.


Informasjon om billettavhenting og oppmøte for deltakere på innmarsj sendes ut primo august.

Klikk her for vedlagte invitasjon og program. Vi sees på Nadderud!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.