Keepertrening i Lommedalen fotball


Keeperne i fotball har en rolle som skiller seg betydelig fra de andre spillernes rolle på laget. Det innebærer at keeperne også må trenes litt annerledes enn utespillerne. I Lommedalens fotballgruppe jobber vi med å bygge opp et keepermiljø som på sikt skal gi oss både bedre keepere og et miljø hvor spillerne kan utvikle seg i sin rolle.


Vi har fast keepertrening minst en gang i uken. Utendørssesongen 2018 trener vi fredager kl 1715-1830 på Øvre kunstgress.


I vintersesongen har vi vanligvis minst en time i Bærum Idrettspark ukentlig. Tilbudet er åpent for alle og det er ingen påmelding. Vi er normalt to keepertrenere – en som tar seg av de yngste og mest uerfarne, og en som tar seg av de som har holdt på en stund. Vi tilpasser tilbudet til etterspørselen og kan trekke inn flere trenere om nødvendig.

I tillegg til disse ukentlige keepertreningene arrangerer klubben 1-2 ganger pr år en keeperskole over en hel helg. Dette kunngjøres både på Facebooksidene våre og til klubbens trenere og lagledere. Er det ønskelig kommer også en av keepertrenerne på lagstreningene for å veilede trenerne på dette med keepertrening – ta kontakt så gjør vi en avtale; Per Engelsgaard, mobil; 47387483 eller mail; perengelsgaard@hotmail.com

Vi har en egen Facebook-side; LIL fotball keepertrening. Be om å bli medlem her om dere vil følge med på hva som skjer på keeperfronten i klubben.Per Engelsgaard epostLevert av IdrettenOnline