Bli kjent med fotballgruppens nye duo

Postet av Lommedalens IL - Fotball den 24. Feb 2020

Lommedalen Fotball forsterker trenerteamet med to nye trenere

Lommedalen fikk mange søknader på stillingen som ble lagt ut i oktober. Det vi så tydelig er at Lommedalen er et veldig attraktivt sted å være trener i, og søknader fra hele Norge og Europa ble sendt inn. Tilslutt endte vi opp med Massimo Miotto og Wagas Afgan.


I 2019 starter Lommedalen Fotball prosessen med å ansette to nye fulltidstrenere. Her ønsker vi å få inn to trenere som kunne bidra som hovedtrenere i ungdomsavdelingen, samt akademiet, skoler og camper. 

Det tok ikke lang tid før søknadene starter å tikke inn. Vi fikk mange søknader på stillingen. Trenere fra hele Norge og Europa søkte. For de som var med i ansettelsesprosessen var det viktig for oss å finne de rette personene/trenere som ville være med på å styrke Lommedalen Fotball. Med så mange søkere brukte vi våre kontakter i trenermiljøet for å skille ut søkerne. Massimo hadde vært tre år i Lyn Fotball og søkte noe nytt. Han var en av de første vi tok inn og bestemte oss raskt at han er en vi ville ha med oss i temaet.


Massimo Miotto kom fra Lyn Fotball, hvor han var assistenttrener for A-laget i noen måneder og hovedtrener for G16. Etter utdanning på University of South Wales i Storbritannia, med en bachelorgrad i sportscoaching og ledelse tok han turen til Norge. Massimo har en UEFA B-lisens og ønsker å få tatt UEFA A-lisensen i nærmeste fremtid. .

"Jeg valgte Lommedalen fordi det å trene et juniorlag kan være en givende utfordring. Jeg er også spent på å være en del av dette flotte prosjektet med å utvikle spillere og bygge klubben til noe stort."


Waqas Afgan var en av dem som ble direkte kontaktet etter en trenersamling tilbake i 2018, da vår sportslige ansvarlige, Erik Benjaminsen traff han på et trenerveilederkurset. Man fikk et klart bilde over Waqas sine faglige og praktiske kunnskaper, og så tydelig at dette kunne være en spennende kandidat.

"Vi følte at med kompetansen og erfaring til Waqas ville han gli perfekt inn hos oss både i trenerteamet og de arbeidsoppgavene han ville få."

Waqas begynte som fotballtrener i Korsvoll Fotball høsten 2016. Det begynte som en hobby-greie, men utviklet seg raskt til noe mer. I løpet av de tre årene har han hatt ulike trenerroller rundt jentelagene i alderssegmentet 12-19 år og trent nesten alle kulene født 2001-2007.  I tillegg til trenerrollen, har også Waqas vært daglig leder i Korsvoll IL siden 2018.

Han er en trener som virkelig elsker å være på matta. Han har nå fått en større rolle der han skal bidra til klubbledelsen direkte inn mot fotballtilbudet og det fotballfaglige. Han er utrolig spent og klar for hans nye rolle i Lommedalen Fotball. Han understrekker at det å hjelpe både spillere og trenere ute på treningsfeltet, samt bidra til å videreutvikle fotballtilbudet i klubben er noe han ser frem til.

"Erik, Mattias og Massimo er tre meget kompetente typer, og har tydelig målsetninger og ambisjoner om hva vi sammen skal få til i klubben. Vi har allerede fått på plass en flunkende ny akademiplan og er i gang med skoleringsplanen for barne- og ungdomsfotballen."


I januar 2020 startet duoen for fullt og er allerede godt i gang med både planlegging og bli kjent med sine lag. Massimo er hovedtrener for G19 og assistent for G15 laget. Han har også godt inn i akademiet og er årgangsansvarlig for G2010, G2009 og J2007.

Waqas har fått rollen som Jentefotballansvarlig, samtidig som han er hovedtrener for J19/17/15 og G14 laget. Han har også trener på akademiet.


Vi gleder oss til å følge fortsettelsen. Dette er starten på noe spennende!
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.