Lommedalen J 14 til finale i Sør cup

Postet av Lommedalens IL - Fotball den 29. Jun 2018

Lommedalen J 14 til finale i Sør cup

Lommedalen J14 deltok i år på Sør Cup i Kristiansand. Dette er en stor turnering på Sørlandet, som ble avviklet 23.-27 juni. Totalt deltok 7500 spillere, med kamper på baner i Kristiansands-området.

Jentene ble satt opp i pulje B, med totalt 5 lag. Motstanderne kom fra Stavanger/Bergen-regionen, og var nye og spennende bekjentskap.

Vi møtte Klepp i første kamp, og spilte uavgjort 0-0. Dette var likevel i en meget fin kamp mot laget som spilte A-finale onsdag. Så fikk vi 1-1 i neste kamp, før vi slo hjemmefavoritten Vindbjart på eget gress. Siste kamp ble en ren «puljefinale» om A-sluttspill. Vi måtte vinne mot Austevoll, men klarte uavgjort. De spilte heroisk, og kjempet hardt for scoring og dominerte kampen. Med 0-0 klarte Austevoll A-sluttspillet. Men J14 var dermed ubeseiret i gruppespillet og gikk direkte til semifinale i B-sluttspillet. 

I semifinalen møtte vi Randesund, og jentene gikk fryktløst ut i en moderne 3-4-3 formasjon, og satte mostanderen under sterkt press. Dette kan uttelling, med flere sjanser og 2 mål. Seier 2-1J

I finalen ble Austrått for sterke, men vi skapte likevel fine muligheter. Dert var uansett morsomt å nå langt i cupen, og få til godt spill, solid innsats og gode opplevelser. 

Utenom det sportslige var det sosiale også en viktig faktor. Vi fikk  fine opplevelser i dyreparken og på Cupshowet lørdag. Her var det spennende artister, med Morgan Sulene og AdelenJ

Vi valgte å bo i ferieleiligheter på Hamresanden, siden vi var 6 dager på tur. Leilighetene var romslige og moderne, med fin beliggenhet ift kjøring til banene. Hamresanden var også helt topp med tanke på samhold og felles aktiviteter. Det var sommer i sør, så jentene badet på stranda eller spilte volleyball. Vi hadde også felles grillkveld på stranda og en pizzakveld på uterestauranten til Hamresanden.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.