Gratulerer med 2 plass i Maxitunreringer 2017, J04

Postet av LIL J04 den 27. Aug 2017

I helgen gikk Maxiturneringen på Hamar av stablen. 340 lag, fra 96 forskjellige klubber spilte 766 kamper over to dager. Det var 20 spente jenter fra J04 stilte med to lag (Lions og Tigers), i 13 års-klassen.

På lørdagen var det gruppespill og Lions-laget feide igjennom gruppa og slo Heming 1 1-0, Storhamar 2-0, før de endte opp med å spille 1-1 mot Sogndal i siste kamp. Dermed vant laget gruppa og var klar for ¼-finale i A-sluttspillet på søndag.

«Tigers» møtte sterk motstand og tapte 0-3 mot Abildsø, 4-2 mot Brumunddal og 4-1 mot Bjørn i de innledende kampene. Dermed endte de sist i sin gruppe og var klare for B-sluttspill på søndag.

På søndag måtte jentene på «Tigers» tidlig opp for å spille ⅛-finale.  Det ble en spennende kamp mot KIL og «våre» jenter gikk seirende ut 4-2.  I B-sluttspillets ¼-finale ble Korsvoll slått 2-0, mens Heming ble for sterke i ½-finalen som vi tapte 2-1. Det ble derfor bronsefinale for Tigers jentene mot Bjørn som de hadde tapt klart for dagen før. Denne gangen var det heldigvis «våre» jenter som trakk det lengste strået og vant 1-0.

For «Lions» laget, som etter første dag var ubeseiret, var Ready ingen motstand i ¼- finalen som vi vant 6-0. Dermed var det klart for Bøler i ½ -finalen i A-sluttspillet. Dette ble en jevn kamp hvor Lommedalsjentene dro i land seieren 2-1. Dermed var det duket for finale mot Heming 2. Det ble en svært jevn og spennende kamp hvor Lommedalsjentene like godt kunne ha vunnet, men dessverre fikk et godt Heming-lag en scoring som vi ikke klarte å utligne.

Nok en gang har jentene vist at der bor masse fotball i dem. Jentene skal har all ære for sin innsats etter en fantastisk helg på Hamar.


Foto; Joakim Jørgensen                                                                                                                                                       
Aida, Amalie, Eline, Emma, Johanna, Maria L.S., Mie Marie, Solveig, Sunniva B.H., VildeEmilie, Helena S.T., Helene R.G., Iselin, Linnea, Maria F., Marie, Martine, Sanna, SaraKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.