Liungen Cup - Begge lag videre til A-sluttspill

Postet av LIL J04 den 20. Mai 2017

Den 32. utgaven av Liungen Cup går av stabelen 20- 21 mai. Jenter 2004 spiller 9'er. 9'er-kampene spille på full størrelse, det vil si fra 16-meter til 16-meter på 11-mål. Det er Stoppen SK som er arrangør av turneringen og i år deltar det 12 jentelag, hvorav 2 lag fra Lommedalen IL.

Det var en spent gjeng med jenter som måtte tidlig opp for å rekke kampene i 1. runde av seriespillet.

Det er 4 lag i hver gruppe, hvorav 3 lag går videre til et A-sluttspill. Her er det vinn eller forsvinn, med straffesparkkonkurranser ved uavgjort resultat.

Om det var kamptidspunktet eller at det var uvant å spille på gress, skal være usagt men «Tigers» laget gikk på et tap 2 – 1 i den første kampen mot Røa. I kamp to spilt jentene seg litt opp og de slo arrangørklubben Stoppen 1 – 0 før de i siste kamp feide ROS av banen 5 – 0. Tigerslaget er derfor klare for ¼ finale i morgen hvor de skal spille mot Asker.

Jentene på «Lions» viste også tidvis mye god fotball, selv om de får en noe lengre vei frem etter at de tapte 3 -2 for Varpe og 4 -1 for Stoppen. Med en sterk seier over Asker Fotball 4 -0, klarte jentene allikevel å komme seg videre til A-sluttspillet, hvor de skal møte Frisk Asker i 1/8 finalen.

I denne turneringen har vi lagt størst fokus på at jentene skal blir bedre kjent med hverandre. Enkelte spiller derfor sammen med jenter de ikke kjenner så godt fra før og kanskje på en noe uvant plass på banen. Prestasjonene blir derfor variable men det er gøy å se at jentene trives godt i hverandres selskap og at de støtter hverandre.

Det blir spennende å følge dem videre og vi ønsker alle jentene lykke til i morgen.


Resultatservice


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.