SAMMENSLÅING AV FOTBALLGRUPPER

Postet av LIL J04 den 12. Apr 2017

Hei alle foreldre og spillere på LIL J04 FOTBALL!

Lommedalens IL har to avdelinger for de yngre fotballagene – avdeling Lommedalen og avdeling Helset.

J04 Helset har opplevd betydelig frafall i løpet av vinteren. For å sikre at klubben har et tilstrekkelig godt tilbud til disse spillerne, er det bestemt at vi fra nå av slår sammen J04 Helset og J04 Lommedalen til én felles gruppe.

Dette innebærer blant annet at:

• Det er felles treninger for alle jenter J04:
Tirsdager og fredager kl. 1700-1830 på Lommedalen Øvre.

• Den samlede gruppen stiller med 3 lag i serien. Alle spillere stiller på lik linje ifm laguttak, men lagledere og trenere blir enige om hvem som skal spille hvor. Det er ett lag i 1. divisjon og det blir 2 jevne lag i 2. divisjon.

Noen vil spille hovedsakelig på et av nivåene, mens andre vil få prøve seg på begge nivåer. Fordeling gjøres for noen kamper, og det vil bli endringer underveis. Det er viktig at vi er ETT lag som støtter hverandre og at vi får en god utviklingsarena for alle spillerne.

Kampdager er torsdager (2. divisjon) og søndager (1. divisjon). Lagene heter LIL J13-1, LIL J13-2 og LIL J13-4 på appen ”Min Fotball”.

Trenere og lagledere fra begge lagene finner sammen ut hvordan treningene skal fordeles og gjennomføres, samt hvordan kampledelse skal skje.

Første trening er tirsdag etter påske, 18. april, kl. 17 – 1830, Lommedalen Øvre. Vi starter treningen med litt felles informasjon til alle jentene, men vi ber deg om å snakke med din datter i forkant, slik at dette ikke kommer brått på.

Det blir foreldremøte om kort tid – mer informasjon kommer. Er det noe du lurer på i mellomtiden, må du ikke nøle med å ta kontakt med en av oss.

Vi ser fram til å bli kjent med de jentene vi ikke kjenner fra før og gleder oss til ny og spennende fotballsesong!

På vegne av lagleder- og trenerteamet for J04

Trond Bjerge, lagleder (905 09 330)
Runa Flugstad, lagleder (952 86 455)


Trond Bjerge


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.