Referat fra infomøte 8 april

Postet av Aanund Bjørnsson Berdal den 8. Apr 2015

Vi hadde et meget givende informasjonsmøte 8. april i klubbhuset (kantinen i Lommedalshallen) med både engasjerende foredrag av Pellegrino Riccardi og nyttig informasjon fra Marianne Fjelberg og Tor Åsmund Leikvoll. Det var hyggelig og oppløftende med det gode oppmøtet på 50-60 personer. Det nye styret i fotball yngre avd. ble også presentert.


Som presentert på møtet (og også valgt på årsmøtet i LIL 9. april) består det nye styret i LILs fotball yngre avd. av:

  • Styreleder: Tor Åsmund Leikvoll
  • Sportslig ansvarlig: Espen Strand
  • Økonomileder: Martin Kraugerud
  • Informasjonsansvarlig: Gro Stine Bø
  • Medlem: Dyveke Eckbo
  • Medlem: Geir Bakken
Slik jeg ser det har vi nå to valg:

  1. La LIL fotball bli en middelmådig klubb med økende frafall ved å overlate hele jobben til styret så lenge de orker,
  2. eller vi kan bidra til at LIL etter vitamininnsprøytingen fra Helset blir en super klubb med tilbud til alle fotballinteresserte fra 6 år til voksen ved å bidra med litt innsats.
Hvordan kan vi så bidra? Som informert om på møtet og som det fremgår av Organisasjonskart 8apr2015.pdf sorterer det ca 20 arbeidsgrupper under styret. Vi trenger en eller flere i hver av disse arbeidsgruppene. Kanskje vi også trenger nye arbeidsgrupper om behovet melder seg. Disse gruppene er ikke statiske, men ment å være en dynamisk organisasjon som formes etter behov for å støtte styret i å lage en fotballgruppe som bygger opp under LILs motto: «Norges idrettsdal»!

Kan et lag være bekjent av å ikke bidra i minst en av arbeidsgruppene? Husk at mange arbeidsgrupper betyr deling av jobben og dermed høyst overkommelig jobb for den enkelte. Så bli med å dra lasset og vær med på å forme fremtiden for dine barn! Er det for tiden absolutt umulig for deg å bidra så bli i alle fall med på å spre dette budskapet ved å diskutere det med andre foreldre. Når du selv har anledning på et senere tidspunkt så vil ditt bidrag garantert være velkomment.

Meld deg til innsats ved å sende epost til Aanund.B.Berdal@dnvgl.com.Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra Aanund Bjørnsson Berdal

Parkeringsvakter på By

1763 visninger
Levert av IdrettenOnline