Gratulerer med 2 plass i Maxitunreringer 2017, J04

Postet av LIL J04 den 27. Aug 2017

I helgen gikk Maxiturneringen på Hamar av stablen. 340 lag, fra 96 forskjellige klubber spilte 766 kamper over to dager. Det var 20 spente jenter fra J04 stilte med to lag (Lions og Tigers), i 13 års-klassen.

På lørdagen var det gruppespill og Lions-laget feide igjennom gruppa og slo Heming 1 1-0, Storhamar 2-0, før de endte opp med å spille 1-1 mot Sogndal i siste kamp. Dermed vant laget gruppa og var klar for ¼-finale i A-sluttspillet på søndag.

«Tigers» møtte sterk motstand og tapte 0-3 mot Abildsø, 4-2 mot Brumunddal og 4-1 mot Bjørn i de innledende kampene. Dermed endte de sist i sin gruppe og var klare for B-sluttspill på søndag.

På søndag måtte jentene på «Tigers» tidlig opp for å spille ⅛-finale.  Det ble en spennende kamp mot KIL og «våre» jenter gikk seirende ut 4-2.  I B-sluttspillets ¼-finale ble Korsvoll slått 2-0, mens Heming ble for sterke i ½-finalen som vi tapte 2-1. Det ble derfor bronsefinale for Tigers jentene mot Bjørn som de hadde tapt klart for dagen før. Denne gangen var det heldigvis «våre» jenter som trakk det lengste strået og vant 1-0.

For «Lions» laget, som etter første dag var ubeseiret, var Ready ingen motstand i ¼- finalen som vi vant 6-0. Dermed var det klart for Bøler i ½ -finalen i A-sluttspillet. Dette ble en jevn kamp hvor Lommedalsjentene dro i land seieren 2-1. Dermed var det duket for finale mot Heming 2. Det ble en svært jevn og spennende kamp hvor Lommedalsjentene like godt kunne ha vunnet, men dessverre fikk et godt Heming-lag en scoring som vi ikke klarte å utligne.

Nok en gang har jentene vist at der bor masse fotball i dem. Jentene skal har all ære for sin innsats etter en fantastisk helg på Hamar.


Foto; Joakim Jørgensen                                                                                                                                                       
Aida, Amalie, Eline, Emma, Johanna, Maria L.S., Mie Marie, Solveig, Sunniva B.H., VildeEmilie, Helena S.T., Helene R.G., Iselin, Linnea, Maria F., Marie, Martine, Sanna, Sara
Et hederlig resultat for J13 i årets Dana Cup.

Postet av LIL J04 den 29. Jul 2017

Dana Cup 2017
Dana Cup 2017


J 13 var det eneste laget fra Lommedalen i årets Dana Cup. Det var 17 spente jenter som hadde ambisjoner om å hevde seg i cupen, som tok turen til Nord Jylland.

I årets turnering var det påmeldt 1.100 lag. I klassen jenter 13 var det til sammen 36 lag, disse kom fra USA, England, Tyskland, Sverige, Norge og Danmark.

I gruppespillets første kamp var GPS National Team USA motstander, dette var et sammensatt lag med spillere fra store deler av USA, disse var en del av et fotballakademi som samarbeidet med Bayern München om trenerressurser og utvikling av spillerne.  Våre jenter kjempet heroisk og holdt nullen i 15 minutter, men til slutt ble presset for stort og i andre omgang raknet det dessverre litt og kampen endte 0-6 til amerikanerne.

I de to siste innledende kampene, viste jentene fra Lommedalen mye godt spill og Tønsberg FK ble slått 1-0 og Nymark IL ble slått 2-0. De endte dermed på andre plass i gruppen og gikk videre til A-sluttspillet.

Larkollen var motstander i 1/16 finalen og Lommedalsjentene viste et solid spill. De hadde kontroll under hele kampen og slo til slutt ut Larkollen 3-0.

I 1/8 finalen ventet en sterk motstander i en av hjemmefavorittene Horsens FC fra Danmark. Om det var litt høye skuldre og nerver eller om jenten begynte å bli slitene etter mange kamper skal være usagt, men vi kom ikke opp i de hurtige spillerne fra Horsens FC, og vi ble til tider utspilt. Kampen endte dermed med et tap 5-0.

Det var tilslutt GPS National Team USA som vant hele turneringen for jenter 13 i år, etter å ha slått et sammensatt lag fra Frogner-Skedsmo i finalen.

Sportslig har cupen vært en suksess, da jenten nådde målet om A- sluttspill. Det har vært spennende å møte lag vi ikke møter her hjemme. Det har vært svært lærerikt å spille mot lag fra andre land og vi har fått enda mer motivasjon når vi har sett hva vi må ta tilbake til treningsbanen og jobbe videre med.

Sosialt har også cupen også vært en suksess, dette har bundet jentene enda mere sammen og det har vært en opplevelse for livet å bo på en skole i fem dager, med lag fra mange ulike nasjoner.

Dette hadde ikke vært mulig å få til uten hjelp fra foreldre som har stilt opp og overnattet i klasserommet, stått for transport og en ivrig heiagjeng på sidelinjen.

I tillegg har dette kullet, 16 jenter til, som ikke var med på denne turen, som er minst like gode. Her har klubben en enestående sjanse til å utvikle mange gode spillere som kan bringe heder og ære til klubben i årene som kommer.

Bak fra venstre: Sara, Maria, Helene, Astri, Eline, Iselin, Nora, Emma, Eirin og Synne. Foran fra venstre: Linnea, Mie, Emilie, Marie, Sanna, Maria og Helene

J13 - Dana Cup

Postet av LIL J04 den 5. Jul 2017

24. – 29. juli i Hjørring i Danmark, går den 36. utgaven av Dana Cup av stabelen. I år er de 18 jentene fra J13 den eneste representanten fra Lommedalen blant 1.100 lag i turneringen. I klassen jenter 13 er det i år 36 lag fra USA, England, Tyskland, Sverige, Norge og Danmark.

Våre jenter skal spille i gruppe 1 G13 og møter innledningsvis:


GPS National Team USA

Tønsberg FK

Nymark IL


Det er gruppespill tirsdag og onsdag. De to første lagene i hver pulje spiller A-sluttspill, resten spiller B-sluttspill. Torsdag, fredag og lørdag er det sluttspill og finaler.

Følg jentene her


Vi ønsker jentene lykke tilFantastisk innsats i Liungen Cup 2017 av J04

Postet av LIL J04 den 21. Mai 2017

Den 32. utgaven av Liungen Cup går av stabelen 20- 21 mai. Jenter 2004 spiller 9'er. 9'er-kampene spille på full størrelse, det vil si fra 16-meter til 16-meter på 11-mål. Det er Stoppen SK som er arrangør av turneringen og i år deltar det 12 jentelag, hvorav 2 lag fra Lommedalen IL.

I denne turneringen ble det lagt størst fokus på at jentene skal blir bedre kjent med hverandre. Spillere ble derfor satt sammen med jenter de ikke kjenner så godt fra før og kanskje på en noe uvant plass på banen. Prestasjonene ble derfor noe variable, men det var gøy å se at jentene trives godt i hverandres selskap og at de støtter hverandre.

Etter seriespill på lørdag kom begge lag seg videre til henholdsvis 1/8 finale og ¼ finale. Jentene som spilte for «Lionslaget» hadde ingen problemer med å slå Frisk Asker i 1/8 finalen og Røa i ¼ finalen. Samtidig feide jentene på «Tigerslaget» Asker Fotball av banen i sin ¼ finale.

Det var duket for et internoppgjør mellom de to lagene fra dalen i semifinalen. Etter en spennende kamp hvor spillet bølget frem og tilbake, endte dette oppgjøret 0-0 og det måtte avgjøres på straffespark. Etter fem straffer fra begge lag, var det fortsatt likt og vi måtte gå over til å skyte en og en. Dessverre vil det alltid være noen som går tapende og vinnende ut av en slik duell. «Tigersjentene» kunne til slutt juble.

«Lionslaget» møtte arrangørklubben Stoppen «Hvit» i sin bronsefinale. Her hadde de ingen problemer og det vant kampen 2- 0. «Tigers» møte også Stoppen «Sort» i sin finale som ble spennende, men til slutt vant jentene 2 -1 til stor jubel.

Det har vært en spennende helg med mye godt spill. Jentene skal har all ære av sin innsats. Vi er ett lag, og i sammen vant vi første og tredjeplassen.Liungen Cup - Begge lag videre til A-sluttspill

Postet av LIL J04 den 20. Mai 2017

Den 32. utgaven av Liungen Cup går av stabelen 20- 21 mai. Jenter 2004 spiller 9'er. 9'er-kampene spille på full størrelse, det vil si fra 16-meter til 16-meter på 11-mål. Det er Stoppen SK som er arrangør av turneringen og i år deltar det 12 jentelag, hvorav 2 lag fra Lommedalen IL.

Det var en spent gjeng med jenter som måtte tidlig opp for å rekke kampene i 1. runde av seriespillet.

Det er 4 lag i hver gruppe, hvorav 3 lag går videre til et A-sluttspill. Her er det vinn eller forsvinn, med straffesparkkonkurranser ved uavgjort resultat.

Om det var kamptidspunktet eller at det var uvant å spille på gress, skal være usagt men «Tigers» laget gikk på et tap 2 – 1 i den første kampen mot Røa. I kamp to spilt jentene seg litt opp og de slo arrangørklubben Stoppen 1 – 0 før de i siste kamp feide ROS av banen 5 – 0. Tigerslaget er derfor klare for ¼ finale i morgen hvor de skal spille mot Asker.

Jentene på «Lions» viste også tidvis mye god fotball, selv om de får en noe lengre vei frem etter at de tapte 3 -2 for Varpe og 4 -1 for Stoppen. Med en sterk seier over Asker Fotball 4 -0, klarte jentene allikevel å komme seg videre til A-sluttspillet, hvor de skal møte Frisk Asker i 1/8 finalen.

I denne turneringen har vi lagt størst fokus på at jentene skal blir bedre kjent med hverandre. Enkelte spiller derfor sammen med jenter de ikke kjenner så godt fra før og kanskje på en noe uvant plass på banen. Prestasjonene blir derfor variable men det er gøy å se at jentene trives godt i hverandres selskap og at de støtter hverandre.

Det blir spennende å følge dem videre og vi ønsker alle jentene lykke til i morgen.


ResultatserviceTo seiere!

Postet av LIL J04 den 23. Apr 2017

To seiere, 8-0 over Heming på torsdag, og 3-2 over Holmen i dagens 1. div. kamp. Det er resultatet etter den første uken etter sammenslåing. Vi har hatt 27 jenter på trening både tirsdag og fredag. 5 jenter fant også veien til fellestreningen onsdag (her er det plass til flere!) Siden vi dessverre har måtte bytte treningsdager i forhold til tidligere år, er det enkelt av jentene som har fått litt problemer med å være med på alle treninger, da det kolliderer med andre aktiviteter. Ber om at dere sier i fra om dette til en av oss i trenerteamet slik at vi vet hvorfor jentene ikke kommer, og at vi kan finne andre løsninger sammen med jentene, så de fortsatt kan være med.

Tilbakemeldingen vi har fått etter første uken, er at jentene trives.

Flere foreldre har gitt utrykk for at dere ønsker å vite om når deres datter skal spille, vi jobber med saken og kommer forhåpentlig tilbake med dette så snart som mulig. I og med at vi i trenerteamet har fått mange nye jenter å forholde oss til, som befinner seg på ulike nivå, vil vi trenge å se de både på trening og i kamp før vi på best mulig måte kan sette sammen lag. Håper på forståelse for dette.Terminlister for sesongen 2017

Postet av LIL J04 den 12. Apr 2017

I sesongen 2017 stiller J04 med tre lag. Et lag vil spille i 1. divisjon, disse kampene vil gå på søndager. Vi vil også ha to lag i 2. divisjon, i henholdsvis avd. 01 og avd 02, disse kampene vil primært gå på torsdager.

Vi er også påmeldt OBOS-cup som er Oslomesterskap i fotball for aldersbestemte lag. Her er det vinn eller forsvinn som gjelder. Vårt lag er trukket til å komme inn i runde 2.

Terminlisten for sesongen er nå lagt ut og dere finner disse her:

1. divisjon

2 divisjon avd 01

2 divisjon avd 02

OBOS - CUP

Vi ønsker jentene lykke til!SAMMENSLÅING AV FOTBALLGRUPPER

Postet av LIL J04 den 12. Apr 2017

Hei alle foreldre og spillere på LIL J04 FOTBALL!

Lommedalens IL har to avdelinger for de yngre fotballagene – avdeling Lommedalen og avdeling Helset.

J04 Helset har opplevd betydelig frafall i løpet av vinteren. For å sikre at klubben har et tilstrekkelig godt tilbud til disse spillerne, er det bestemt at vi fra nå av slår sammen J04 Helset og J04 Lommedalen til én felles gruppe.

Dette innebærer blant annet at:

• Det er felles treninger for alle jenter J04:
Tirsdager og fredager kl. 1700-1830 på Lommedalen Øvre.

• Den samlede gruppen stiller med 3 lag i serien. Alle spillere stiller på lik linje ifm laguttak, men lagledere og trenere blir enige om hvem som skal spille hvor. Det er ett lag i 1. divisjon og det blir 2 jevne lag i 2. divisjon.

Noen vil spille hovedsakelig på et av nivåene, mens andre vil få prøve seg på begge nivåer. Fordeling gjøres for noen kamper, og det vil bli endringer underveis. Det er viktig at vi er ETT lag som støtter hverandre og at vi får en god utviklingsarena for alle spillerne.

Kampdager er torsdager (2. divisjon) og søndager (1. divisjon). Lagene heter LIL J13-1, LIL J13-2 og LIL J13-4 på appen ”Min Fotball”.

Trenere og lagledere fra begge lagene finner sammen ut hvordan treningene skal fordeles og gjennomføres, samt hvordan kampledelse skal skje.

Første trening er tirsdag etter påske, 18. april, kl. 17 – 1830, Lommedalen Øvre. Vi starter treningen med litt felles informasjon til alle jentene, men vi ber deg om å snakke med din datter i forkant, slik at dette ikke kommer brått på.

Det blir foreldremøte om kort tid – mer informasjon kommer. Er det noe du lurer på i mellomtiden, må du ikke nøle med å ta kontakt med en av oss.

Vi ser fram til å bli kjent med de jentene vi ikke kjenner fra før og gleder oss til ny og spennende fotballsesong!

På vegne av lagleder- og trenerteamet for J04

Trond Bjerge, lagleder (905 09 330)
Runa Flugstad, lagleder (952 86 455)


Trond BjergeJ04L med seier i bronsefinalen av vinterligaen 2017

Postet av LIL J04 den 23. Mar 2017

I årets vinterliga i 13 års klassen var det med 12 lag. Jentene som tilhører Lommedalsbanen stilte med hele to lag, de har spilt en til to kamper i hver måned igjennom hele vinteren i et seriespill, og jentene klarte å spille begge lagene til a-sluttspillet.

Det ble dessverre tap i semifinalene for begge lag mot henholdsvis Stabæk og ØHIL.

I kveldens bronsefinale mot Dikemark var det derimot aldri noe tvil og Lommedalsjentene

vant hele 7 – 0 og tok hjem årets første pokal. På førstkommende søndag er det klart for enda en bronsefinale, denne gangen mot Ullern vi ønsker jentene lykke til.J13 til A-sluttspillet i Vinterligaen 2017 med to lag

Postet av LIL J04 den 22. Jan 2017

Alt før kampen mot Asker i kveld var det klart at begge lagene til J13 fra Lommedalen hadde klart å spille seg til semifinale i A-sluttspillet i Vinterligaen.

Til tross for et forsmedelig tap 5-2 skal Lommedalsjentene ha honnør for innsatsen. Det viser at treningene vi har hatt i vinter har gitt resultater og tidvis viste de et imponere spill. At jentene gikk på et tap i kveldens kamp skyldes at vi til tider blir for offensive og at markeringene glipper, og det straffet seg mot svært raske og effektive Askerspillere. Vi tar lærdom av dette og gleder oss til neste kamp.

I A-sluttspillets semifinalen skal vi møte Stabæk, vinneren av pulje D. Og i den andre semifinalen, møter vi ØHIL. To svært sterke lag.

Kamper og resultater for vinterligaen

Vi gleder oss til fortsettelsen!Levert av IdrettenOnline