J04L med seier i bronsefinalen av vinterligaen 2017

Postet av LIL J04 den 23. Mar 2017

I årets vinterliga i 13 års klassen var det med 12 lag. Jentene som tilhører Lommedalsbanen stilte med hele to lag, de har spilt en til to kamper i hver måned igjennom hele vinteren i et seriespill, og jentene klarte å spille begge lagene til a-sluttspillet.

Det ble dessverre tap i semifinalene for begge lag mot henholdsvis Stabæk og ØHIL.

I kveldens bronsefinale mot Dikemark var det derimot aldri noe tvil og Lommedalsjentene

vant hele 7 – 0 og tok hjem årets første pokal. På førstkommende søndag er det klart for enda en bronsefinale, denne gangen mot Ullern vi ønsker jentene lykke til.J13 til A-sluttspillet i Vinterligaen 2017 med to lag

Postet av LIL J04 den 22. Jan 2017

Alt før kampen mot Asker i kveld var det klart at begge lagene til J13 fra Lommedalen hadde klart å spille seg til semifinale i A-sluttspillet i Vinterligaen.

Til tross for et forsmedelig tap 5-2 skal Lommedalsjentene ha honnør for innsatsen. Det viser at treningene vi har hatt i vinter har gitt resultater og tidvis viste de et imponere spill. At jentene gikk på et tap i kveldens kamp skyldes at vi til tider blir for offensive og at markeringene glipper, og det straffet seg mot svært raske og effektive Askerspillere. Vi tar lærdom av dette og gleder oss til neste kamp.

I A-sluttspillets semifinalen skal vi møte Stabæk, vinneren av pulje D. Og i den andre semifinalen, møter vi ØHIL. To svært sterke lag.

Kamper og resultater for vinterligaen

Vi gleder oss til fortsettelsen!Vinterligaen 2017

Postet av LIL J04 den 30. Nov 2016

Fotballspillere liker å spille kamper, og i rammen av en turnering med puljespill, sluttspill og finaler, skal Vinterligaen være et godt sportslig supplement til vintertreningene for jenter i ungdomsfotballen.

Spesielt J13 som skal ut i sin første sesong "med offside og greier", har ekstra god nytte av å spille kamper om vinteren, for å få trent ny formasjon og "ny" fotball frem mot seriestart.

Vinterligaen arrangeres i 2017 for niende gang, med lag fra klubber i Akershus, Oslo, Buskerud og Vestfold, i årsklassene J13-J16 (J2004-J2001).

Det spilles først tre kamper i puljespill, deretter kommer alle lag til semifinale, og finale eller bronsefinale i avdelingsvise A- og B-sluttspill. Med andre ord fem kamper, fordelt med 1 kamp i måneden fra november-mars, akkurat sånn som jentefotballspillere vil ha vinterterminlista, og med nervepirrende finalespill for alle lag.

Vinterligan avsluttes med en stor fest: Vinterligafesten! (Youtube)

Vi er i år påmeldt med to lag til årets vinterliga, Lommedalen Tigers og Lions.

Mer informasjon om vinterligaen finner dere på http://www.vinterligaen.no/

Kamper og resultater finner der på denne linken https://profixio.com/matches/vinterligaen1/k/kl/10...

Vi har kommet godt i gang og Tigers laget har vunnet sine to første kamper. Det blir spennende å følge jentene igjennom vintersesongen.

Levert av IdrettenOnline