Fantastisk innsats i Liungen Cup 2017 av J04

Postet av LIL J04 den 21. Mai 2017

Den 32. utgaven av Liungen Cup går av stabelen 20- 21 mai. Jenter 2004 spiller 9'er. 9'er-kampene spille på full størrelse, det vil si fra 16-meter til 16-meter på 11-mål. Det er Stoppen SK som er arrangør av turneringen og i år deltar det 12 jentelag, hvorav 2 lag fra Lommedalen IL.

I denne turneringen ble det lagt størst fokus på at jentene skal blir bedre kjent med hverandre. Spillere ble derfor satt sammen med jenter de ikke kjenner så godt fra før og kanskje på en noe uvant plass på banen. Prestasjonene ble derfor noe variable, men det var gøy å se at jentene trives godt i hverandres selskap og at de støtter hverandre.

Etter seriespill på lørdag kom begge lag seg videre til henholdsvis 1/8 finale og ¼ finale. Jentene som spilte for «Lionslaget» hadde ingen problemer med å slå Frisk Asker i 1/8 finalen og Røa i ¼ finalen. Samtidig feide jentene på «Tigerslaget» Asker Fotball av banen i sin ¼ finale.

Det var duket for et internoppgjør mellom de to lagene fra dalen i semifinalen. Etter en spennende kamp hvor spillet bølget frem og tilbake, endte dette oppgjøret 0-0 og det måtte avgjøres på straffespark. Etter fem straffer fra begge lag, var det fortsatt likt og vi måtte gå over til å skyte en og en. Dessverre vil det alltid være noen som går tapende og vinnende ut av en slik duell. «Tigersjentene» kunne til slutt juble.

«Lionslaget» møtte arrangørklubben Stoppen «Hvit» i sin bronsefinale. Her hadde de ingen problemer og det vant kampen 2- 0. «Tigers» møte også Stoppen «Sort» i sin finale som ble spennende, men til slutt vant jentene 2 -1 til stor jubel.

Det har vært en spennende helg med mye godt spill. Jentene skal har all ære av sin innsats. Vi er ett lag, og i sammen vant vi første og tredjeplassen.Liungen Cup - Begge lag videre til A-sluttspill

Postet av LIL J04 den 20. Mai 2017

Den 32. utgaven av Liungen Cup går av stabelen 20- 21 mai. Jenter 2004 spiller 9'er. 9'er-kampene spille på full størrelse, det vil si fra 16-meter til 16-meter på 11-mål. Det er Stoppen SK som er arrangør av turneringen og i år deltar det 12 jentelag, hvorav 2 lag fra Lommedalen IL.

Det var en spent gjeng med jenter som måtte tidlig opp for å rekke kampene i 1. runde av seriespillet.

Det er 4 lag i hver gruppe, hvorav 3 lag går videre til et A-sluttspill. Her er det vinn eller forsvinn, med straffesparkkonkurranser ved uavgjort resultat.

Om det var kamptidspunktet eller at det var uvant å spille på gress, skal være usagt men «Tigers» laget gikk på et tap 2 – 1 i den første kampen mot Røa. I kamp to spilt jentene seg litt opp og de slo arrangørklubben Stoppen 1 – 0 før de i siste kamp feide ROS av banen 5 – 0. Tigerslaget er derfor klare for ¼ finale i morgen hvor de skal spille mot Asker.

Jentene på «Lions» viste også tidvis mye god fotball, selv om de får en noe lengre vei frem etter at de tapte 3 -2 for Varpe og 4 -1 for Stoppen. Med en sterk seier over Asker Fotball 4 -0, klarte jentene allikevel å komme seg videre til A-sluttspillet, hvor de skal møte Frisk Asker i 1/8 finalen.

I denne turneringen har vi lagt størst fokus på at jentene skal blir bedre kjent med hverandre. Enkelte spiller derfor sammen med jenter de ikke kjenner så godt fra før og kanskje på en noe uvant plass på banen. Prestasjonene blir derfor variable men det er gøy å se at jentene trives godt i hverandres selskap og at de støtter hverandre.

Det blir spennende å følge dem videre og vi ønsker alle jentene lykke til i morgen.


ResultatserviceLevert av IdrettenOnline