Gratulerer med 2 plass i Maxitunreringer 2017, J04

Postet av LIL J04 den 27. Aug 2017

I helgen gikk Maxiturneringen på Hamar av stablen. 340 lag, fra 96 forskjellige klubber spilte 766 kamper over to dager. Det var 20 spente jenter fra J04 stilte med to lag (Lions og Tigers), i 13 års-klassen.

På lørdagen var det gruppespill og Lions-laget feide igjennom gruppa og slo Heming 1 1-0, Storhamar 2-0, før de endte opp med å spille 1-1 mot Sogndal i siste kamp. Dermed vant laget gruppa og var klar for ¼-finale i A-sluttspillet på søndag.

«Tigers» møtte sterk motstand og tapte 0-3 mot Abildsø, 4-2 mot Brumunddal og 4-1 mot Bjørn i de innledende kampene. Dermed endte de sist i sin gruppe og var klare for B-sluttspill på søndag.

På søndag måtte jentene på «Tigers» tidlig opp for å spille ⅛-finale.  Det ble en spennende kamp mot KIL og «våre» jenter gikk seirende ut 4-2.  I B-sluttspillets ¼-finale ble Korsvoll slått 2-0, mens Heming ble for sterke i ½-finalen som vi tapte 2-1. Det ble derfor bronsefinale for Tigers jentene mot Bjørn som de hadde tapt klart for dagen før. Denne gangen var det heldigvis «våre» jenter som trakk det lengste strået og vant 1-0.

For «Lions» laget, som etter første dag var ubeseiret, var Ready ingen motstand i ¼- finalen som vi vant 6-0. Dermed var det klart for Bøler i ½ -finalen i A-sluttspillet. Dette ble en jevn kamp hvor Lommedalsjentene dro i land seieren 2-1. Dermed var det duket for finale mot Heming 2. Det ble en svært jevn og spennende kamp hvor Lommedalsjentene like godt kunne ha vunnet, men dessverre fikk et godt Heming-lag en scoring som vi ikke klarte å utligne.

Nok en gang har jentene vist at der bor masse fotball i dem. Jentene skal har all ære for sin innsats etter en fantastisk helg på Hamar.


Foto; Joakim Jørgensen                                                                                                                                                       
Aida, Amalie, Eline, Emma, Johanna, Maria L.S., Mie Marie, Solveig, Sunniva B.H., VildeEmilie, Helena S.T., Helene R.G., Iselin, Linnea, Maria F., Marie, Martine, Sanna, Sara
Et hederlig resultat for J13 i årets Dana Cup.

Postet av LIL J04 den 29. Jul 2017

Dana Cup 2017
Dana Cup 2017


J 13 var det eneste laget fra Lommedalen i årets Dana Cup. Det var 17 spente jenter som hadde ambisjoner om å hevde seg i cupen, som tok turen til Nord Jylland.

I årets turnering var det påmeldt 1.100 lag. I klassen jenter 13 var det til sammen 36 lag, disse kom fra USA, England, Tyskland, Sverige, Norge og Danmark.

I gruppespillets første kamp var GPS National Team USA motstander, dette var et sammensatt lag med spillere fra store deler av USA, disse var en del av et fotballakademi som samarbeidet med Bayern München om trenerressurser og utvikling av spillerne.  Våre jenter kjempet heroisk og holdt nullen i 15 minutter, men til slutt ble presset for stort og i andre omgang raknet det dessverre litt og kampen endte 0-6 til amerikanerne.

I de to siste innledende kampene, viste jentene fra Lommedalen mye godt spill og Tønsberg FK ble slått 1-0 og Nymark IL ble slått 2-0. De endte dermed på andre plass i gruppen og gikk videre til A-sluttspillet.

Larkollen var motstander i 1/16 finalen og Lommedalsjentene viste et solid spill. De hadde kontroll under hele kampen og slo til slutt ut Larkollen 3-0.

I 1/8 finalen ventet en sterk motstander i en av hjemmefavorittene Horsens FC fra Danmark. Om det var litt høye skuldre og nerver eller om jenten begynte å bli slitene etter mange kamper skal være usagt, men vi kom ikke opp i de hurtige spillerne fra Horsens FC, og vi ble til tider utspilt. Kampen endte dermed med et tap 5-0.

Det var tilslutt GPS National Team USA som vant hele turneringen for jenter 13 i år, etter å ha slått et sammensatt lag fra Frogner-Skedsmo i finalen.

Sportslig har cupen vært en suksess, da jenten nådde målet om A- sluttspill. Det har vært spennende å møte lag vi ikke møter her hjemme. Det har vært svært lærerikt å spille mot lag fra andre land og vi har fått enda mer motivasjon når vi har sett hva vi må ta tilbake til treningsbanen og jobbe videre med.

Sosialt har også cupen også vært en suksess, dette har bundet jentene enda mere sammen og det har vært en opplevelse for livet å bo på en skole i fem dager, med lag fra mange ulike nasjoner.

Dette hadde ikke vært mulig å få til uten hjelp fra foreldre som har stilt opp og overnattet i klasserommet, stått for transport og en ivrig heiagjeng på sidelinjen.

I tillegg har dette kullet, 16 jenter til, som ikke var med på denne turen, som er minst like gode. Her har klubben en enestående sjanse til å utvikle mange gode spillere som kan bringe heder og ære til klubben i årene som kommer.

Bak fra venstre: Sara, Maria, Helene, Astri, Eline, Iselin, Nora, Emma, Eirin og Synne. Foran fra venstre: Linnea, Mie, Emilie, Marie, Sanna, Maria og Helene

J13 - Dana Cup

Postet av LIL J04 den 5. Jul 2017

24. – 29. juli i Hjørring i Danmark, går den 36. utgaven av Dana Cup av stabelen. I år er de 18 jentene fra J13 den eneste representanten fra Lommedalen blant 1.100 lag i turneringen. I klassen jenter 13 er det i år 36 lag fra USA, England, Tyskland, Sverige, Norge og Danmark.

Våre jenter skal spille i gruppe 1 G13 og møter innledningsvis:


GPS National Team USA

Tønsberg FK

Nymark IL


Det er gruppespill tirsdag og onsdag. De to første lagene i hver pulje spiller A-sluttspill, resten spiller B-sluttspill. Torsdag, fredag og lørdag er det sluttspill og finaler.

Følg jentene her


Vi ønsker jentene lykke tilFantastisk innsats i Liungen Cup 2017 av J04

Postet av LIL J04 den 21. Mai 2017

Den 32. utgaven av Liungen Cup går av stabelen 20- 21 mai. Jenter 2004 spiller 9'er. 9'er-kampene spille på full størrelse, det vil si fra 16-meter til 16-meter på 11-mål. Det er Stoppen SK som er arrangør av turneringen og i år deltar det 12 jentelag, hvorav 2 lag fra Lommedalen IL.

I denne turneringen ble det lagt størst fokus på at jentene skal blir bedre kjent med hverandre. Spillere ble derfor satt sammen med jenter de ikke kjenner så godt fra før og kanskje på en noe uvant plass på banen. Prestasjonene ble derfor noe variable, men det var gøy å se at jentene trives godt i hverandres selskap og at de støtter hverandre.

Etter seriespill på lørdag kom begge lag seg videre til henholdsvis 1/8 finale og ¼ finale. Jentene som spilte for «Lionslaget» hadde ingen problemer med å slå Frisk Asker i 1/8 finalen og Røa i ¼ finalen. Samtidig feide jentene på «Tigerslaget» Asker Fotball av banen i sin ¼ finale.

Det var duket for et internoppgjør mellom de to lagene fra dalen i semifinalen. Etter en spennende kamp hvor spillet bølget frem og tilbake, endte dette oppgjøret 0-0 og det måtte avgjøres på straffespark. Etter fem straffer fra begge lag, var det fortsatt likt og vi måtte gå over til å skyte en og en. Dessverre vil det alltid være noen som går tapende og vinnende ut av en slik duell. «Tigersjentene» kunne til slutt juble.

«Lionslaget» møtte arrangørklubben Stoppen «Hvit» i sin bronsefinale. Her hadde de ingen problemer og det vant kampen 2- 0. «Tigers» møte også Stoppen «Sort» i sin finale som ble spennende, men til slutt vant jentene 2 -1 til stor jubel.

Det har vært en spennende helg med mye godt spill. Jentene skal har all ære av sin innsats. Vi er ett lag, og i sammen vant vi første og tredjeplassen.Liungen Cup - Begge lag videre til A-sluttspill

Postet av LIL J04 den 20. Mai 2017

Den 32. utgaven av Liungen Cup går av stabelen 20- 21 mai. Jenter 2004 spiller 9'er. 9'er-kampene spille på full størrelse, det vil si fra 16-meter til 16-meter på 11-mål. Det er Stoppen SK som er arrangør av turneringen og i år deltar det 12 jentelag, hvorav 2 lag fra Lommedalen IL.

Det var en spent gjeng med jenter som måtte tidlig opp for å rekke kampene i 1. runde av seriespillet.

Det er 4 lag i hver gruppe, hvorav 3 lag går videre til et A-sluttspill. Her er det vinn eller forsvinn, med straffesparkkonkurranser ved uavgjort resultat.

Om det var kamptidspunktet eller at det var uvant å spille på gress, skal være usagt men «Tigers» laget gikk på et tap 2 – 1 i den første kampen mot Røa. I kamp to spilt jentene seg litt opp og de slo arrangørklubben Stoppen 1 – 0 før de i siste kamp feide ROS av banen 5 – 0. Tigerslaget er derfor klare for ¼ finale i morgen hvor de skal spille mot Asker.

Jentene på «Lions» viste også tidvis mye god fotball, selv om de får en noe lengre vei frem etter at de tapte 3 -2 for Varpe og 4 -1 for Stoppen. Med en sterk seier over Asker Fotball 4 -0, klarte jentene allikevel å komme seg videre til A-sluttspillet, hvor de skal møte Frisk Asker i 1/8 finalen.

I denne turneringen har vi lagt størst fokus på at jentene skal blir bedre kjent med hverandre. Enkelte spiller derfor sammen med jenter de ikke kjenner så godt fra før og kanskje på en noe uvant plass på banen. Prestasjonene blir derfor variable men det er gøy å se at jentene trives godt i hverandres selskap og at de støtter hverandre.

Det blir spennende å følge dem videre og vi ønsker alle jentene lykke til i morgen.


ResultatserviceLevert av IdrettenOnline