Torsdagsturer 2018

Postet av Lommedalens IL den 30. Apr 2018

De fleste turene er torsdager og starter kl: 17:00. Vi går 2-4 timer. Turene kan bli endret underveis, men ikke oppmøtestedet. Det tas pauser under veis så drikke og mat bør tas med. Staver kan brukes. Les mer om våre turer ved å laste ned programmet under.

Last ned programmetJ06 satt Lommedalen på håndballkartet i helgen

Postet av Lommedalens IL den 30. Apr 2018

I helgen deltok J06 på Quart Cup i Kristiansand.

Laget spilte 4 kamper mot lag fra Kristiansand, Rogaland og Kongsberg. Med godt forsvarsspill, vant jentene alle 4 kampene!

En super avslutning på sesongen!Keeper-rekrutteringsdag 10.juni - Helsetbanen

Postet av Lommedalens IL den 27. Apr 2018

Keeper-rekrutteringsdag 10.juni på Helsetbanen.

Klubben ønsker å rekruttere flere spillere til keeperrollen på de yngre lagene. Derfor arrangerer vi en «keeper-rekrutteringsdag» søndag 10.juni fra kl 10:00 til kl 140:0 på Helsetbanen. Målgruppen er de som spiller 5’er og 7’er fotball (altså født 2006 og senere), først og fremst de som ikke allerede er «fast» keeper på et lag.

Det er mange lag på disse alderstrinnene som lar keeperrollen gå på rundgang, men det er en stor fordel at de som står i mål av og til har litt kjennskap til hva som er lurt å gjøre som keeper, f eks komme ut fra streken når en motspiller kommer alene mot keeper.

Samtidig ønsker vi å motivere flere til å utforske keeperrollen videre, f eks ved å komme på klubbens regulære keepertreninger. Vi håper å kunne bidra til at flere får øynene opp for at det er gøy å stå i mål.

Vi vil fokusere på en del sentrale elementer i keeperrollen, men vi skal gjøre det morsomt og mye lekbasert. Midtveis i økta tar vi en lunsjpause hvor vi serverer brødmat med pålegg i tillegg til frukt og drikke (mest juice). Lagstrenere er hjertelig velkomne til å være med (helt eller delvis) for å få et innblikk i hvordan de som skal stå i mål kan/bør trenes.

Tilbudet er gratis, men vi må ha en påmelding slik at vi kan lage lunsj, få inn instruktører ol. Påmelding sendes pr mail til Reidun Rake (reidunn@lil.no) med følgende informasjon;

  • Navn (på spiller)
  • Fødselsår
  • Mail-adresse foresatte
  • Telefonnummer foresatte
  • Eventuelle allergier (cølliaki, nøtteallergi, lactose el)

Har dere noen spørsmål, ta kontakt med Christian Hafstad (41361804) eller Per Engelsgaard (47387483)

Da håper vi å se mange lovende keeperemner på Helsetbanen 10.juni.Levert av IdrettenOnline