Sommerens fotballcup sammendrag

Postet av Lommedalens IL den 26. Aug 2019

Deltakelse i både Gothia og Dana Cup sommeren 2019

2005 årgangen i Lommedalen deltok på to store turneringer i sommer for å måle krefter mot andre europeiske lag. Jentene deltok på Gothia, mens guttene deltok i Dana Cup. Og hva fant vi ut? Det gror godt i Yngres avd. i Lommedalen.

Sterke prestasjoner ga semifinale billett.

Jentene får en fin start på cupen, og vinner 2-0 over svenske BK Häcken.  Neste kamp taper jentene mot et godt islandsk lag, Stjarnan 1. Siste kamp i gruppespillet, mot svenske FK Karlskrona, blir det dessverre tap 0-2 i en jevn kamp, men moro at kampen ble spilt på en skikkelig stadion! Det ga en 3.plass i gruppen, og B-sluttspill. 

I 16-delsfinale mot islandske Breidablikk 2. Dette ble en jevn kamp, og syv minutter før slutt scores det første, og raskt kommer det andre, 2-0. I 8-delsfinalen på kvelden, mot svenske IF Warta, var det lommedalen som hadde friskest bein, og grei kontroll til en 2-0 seier.

Kvartfinale var mot norske Trosvik IF. Dette blir en jevn og tøff kamp. Trosvik får den beste starten, og får en ganske tidlig ledelse. Lommedalen kjemper seg inn i kampen, og får belønning med en redusering ti minutter før slutt. Kampen ender 1-1, og går til straffekonkurranse. Her trekker Lommedalen det lengste strået, og er sterkest og vinner straffene 3-2. I semifinalen blir svenske Rynninga IK dessverre for sterke, men semifinale i Gothia cup tar J05 med seg videre!


A-sluttspill og straffedrama for G05

G05 stilte på DanaCup i sommer med en rekordstor tropp. Hele 35 spillere, fordelt på to 11-er lag og ett 7-er lag. Guttene møtte god motstand fra andre norske lag, krydret med kamper mot lag fra Mexico, Libanon og Brasil. Alle våre 3 lag gjorde det bra i cupen, med kvartfinale (B) på 7-er, 1/32-finale (B) på et av 11-lagene, og 1/8-finale (A) på det andre.

Sistnevnte lag tapte på straffekonk mot et sterkt HamKam-lag i sin siste kamp, så det var små marginer unna en kvartfinale. Før 8-dels finalen, gjennomførte laget et kanon gruppepill. Gjennom gruppespillet, ble det 2 seiere og 1 uavgjort. Dette resulterte til gruppeseier over en kjent brasiliansk lag, Pequeninos. Lommedalen G14 har tatt seg videre til 8-delsfinale i Dana Cup etter å ha slått Åsnesalliansen 6-5 på straffer i 16-delsfinalen. Guttene fikk testet hvor nivået blant de beste lagene ligger. Utover fotball var det mye sosiale aktiviteter – det er imponerende godt samhold i en stor gruppe ungdommer. Lagene ble ledet av Mattias Book og Erik Benjaminsen, som tok av egen ferie for å følge guttene. Det satte guttene veldig pris på!0 Kommentar

LommedalsUka - Ferdig for denne gang

Postet av Lommedalens IL den 17. Aug 2019

Da er LommedalsUka over for i år

Vi har hatt det utrolig gøy og håper alle som har deltatt har hatt det like gøy. Tine Fotballskole, håndballskole og breddeidrett var denne ukens aktivitetstilbud. 

Oppimot 500 barn og unge har vært i aktivitet i LommedalsUka. Vi har hatt ca. 60 ungdomsledere/instruktører, som har fått smaken på arbeidslivet og instruert alle våre deltakere. Årets LommedalsUke kunne tilby to nye aktiviteter, Håndballskole i uke 33 og Kultur/Drama i uke 26.

Tusen takk til årets LommedalsUka-kjøkken, som har stått på og laget all maten fra bunn av, og servert lunsj til ca. 560 deltakere, ledere og instruktører.

Vi håper alle har hatt to supre uker og vi ønsker alle sammen en flott skolestart kommende uke. LommedalsUka har kommet for å bli og gleder oss allerede til neste år. Kanskje det kommer noen nye tilbud?!

Tusen takk til LIL Foto&Video som har vært på jobb denne uken for å ta bilder av aktivitetene.
Ønsker du å se bildene? Klikk deg inn på facebook siden vår.
https://www.facebook.com/lommedalenidrettslag/0 Kommentar

MØTE FOR LAGLEDERE, TRENERE OG ANDRE MEDLEMMER

Postet av Lommedalens IL den 15. Aug 2019

MØTE FOR LAGLEDERE, TRENERE OG ANDRE MEDLEMMER 19.8. KL 19

Velkommen til møte i Lommedalshallen mandag 19. august kl. 19. 

Det vil bli gitt informasjon om status i håndballgruppa etter sammenslåingen av Vestre Bærum IF og Lommedalens IL, herunder treningstidsfordelingen for sesongen, og om den inngåtte samarbeidsavtalen med St. Hallvard. Lars Finnland fra Bærum Topphåndball kommer for å gi informasjon om Bærum Topphåndball. Møtedeltakerne inviteres deretter til å komme med innspill til drift av klubben framover.

Møtet vil bli ledet av hovedstyrets leder Ole Reistad.

Vi ønsker at det etter møtet skal kalles inn til et ekstraordinært årsmøte, der valg av nytt styre står på agendaen (jf. LILs lov/lovnormen for idrettslag § 17).

Saksliste:

  1. Kort om bakgrunn og status for sammenslåingen
  2. Informasjon om samarbeidsavtalen med St. Hallvard
  3. Informasjon om Bærum Topphåndball
  4. Diskusjon
  5. Oppsummering og veien videre

Mvh Britt Torunn Hove

Leder Vestre Bærum LIL håndball0 Kommentar

Informasjon vedr. håndballaktiviteten i LIL og status for sammenslåingen med VBIF

Postet av Lommedalens IL den 13. Aug 2019

Informasjon vedr. håndballaktiviteten i LIL og status for sammenslåingen med VBIF 

Vestre Bærum Idrettsforening (VBIF) og Lommedalens Idrettslag (LIL) vedtok på sine respektive årsmøter sammenslutning med virkning fra 1. mai 2019. Dette innebar at VBIF opphørte å eksistere fra samme dato, medlemmene ble overført til LIL og LIL overtok arbeidsgiveransvaret for VBIFs ansatte. VBIF gikk inn som en del av LIL, mens navnet ‘Vestre Bærum LIL’ ble valgt som fellesnavn for håndballgruppen i LIL. Formålet med sammen-slutningen var å danne et spillergrunnlag for å tilby et bedre håndballtilbud i Lommedalen og Bærum. Til sammen har håndballgruppen rundt 500 medlemmer, noe som gjør den til en av de største i region Øst. Vestre Bærum LIL har meldt på 36 lag til seriespill i region Øst fra 9 år og oppover denne sesongen, enten alene eller i samarbeid med Jardar. I tillegg vil noen av våre spillere delta i seriespill i region Sør og i kvalifisering til de nasjonale seriene Bring og Lerøy under navnet til vår samarbeidsklubb St. Hallvard. Dessuten vil klubben delta i alle aktiviteter for yngre lag, slik som Minirunder og Loppetassen.

Lommedalens IL har registrert at det på VBIFs hjemmeside (vbhk.no) den 6. august ble lagt ut en innkalling til et ekstraordinært årsmøte i VBIF. Det samme skjedde i slutten av juni, men denne ble senere trukket tilbake. Tilbakemeldingen LIL har fått fra idrettskretsen er at Vestre Bærum IFs årsmøte har vedtatt sammenslutning med Lommedalens IL fra 01.05.2019. Dette innebærer at Vestre Bærum IF ikke lenger eksisterer. Nå er det kun ett idrettslag, det sammenslåtte idrettslaget, som heter Lommedalens IL, og at det derfor ikke går å avholde ekstraordinært årsmøte.

Hovedstyret i Lommedalens IL er glade for den gode oppstarten som har vært tvers gjennom så mange av de aldersbestemte lagene i VB LIL Håndball. Samtidig har hovedstyret registrert at styret i håndballgruppa er preget av uenighet og at det på bakgrunn av dette er planlagt et medlemsmøte i håndballgruppa mandag 19. august. Hovedstyret følger opp dette i tråd med styrets ansvar for å sikre en vel fungerende klubb på alle nivåer. Vi håper så mange som mulig kan delta på dette medlemsmøtet og vi ser frem til å arbeide videre for å styrke og utvikle det gode håndballmiljøet og det brede idrettsmiljøet i Lommedalen og Bærum.

Lommedalen, 13. august 2019

Ole Reistad

Styreleder, LIL


0 Kommentar

Fotballens festdag 2019 - Søndag 18.august

Postet av Lommedalens IL den 9. Aug 2019

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til Fotballens Festdag 18. august, under finner dere link hvor dere kan dere hente ut/kjøpe billetter. 

Lag som skal gå sammen kan bestille billetter direkte til Ellen Rønning; ellen.ronning@stabak.no

På feltene 300, 301, 302 har barn under 16 år gratis inngang, og voksne kan kjøpe billetter til kr. 50,-

Billetter kjøpes/hentes ut her: https://stabakfotball.ticketco.events/no/nb/e/stabaek__kristiansund

Legg inn promokode festdag, trykk bruk kode og velg seter og priskategori. Ordinære billetter til øvrige felt kan også kjøpes via denne linken.

Hjertelig velkommen!0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline