Arkan Resul vant den aller første Eserien i FIFA

Postet av Lommedalens IL den 29. Mai 2019

Arkan Resul og Vålerenga vant debutsesongen av Eserien

På søndag ble den aller første Eserien i FIFA spilt på Ullevål.
Vi ønsker å gratulere Lommedalen A-lagsspiller, Arkan Resul med en fantastisk innsats, der laget hans Vålerenga vant mot Brann i finalen. Arkan ble også kåret til årets spiller i Eserien.


Les mer om sluttspillet på Ullevål
https://www.gamer.no/artikler/e-sport-valerenga-vinner-debutsesongen-av-eserien/466194


Arkan Resul var en av flere kjendiser som stakk innom EatMoveSleep cupen tidlig i mai. Arkan var tilstedte begge dager for å sjekke stemningen på feltet i Lommedalen og for å prate med unge barn og ungdom om eFotball fenomenet som virkelig har tatt av i norsk idrett det siste året. Arkan var også veldig opptatt med å tilby tips og triks til barn og ungdom som ønsket å utfordre han FIFA. Han pratet også litt om hvordan det var å være eFotball proff og hva som må til. 

0 Kommentar

Storfint besøk fra Kilde og Haugen

Postet av Lommedalens IL den 22. Mai 2019

Lommedalen fikk besøk fra Aleksander A. Kilde og Leif Kristian N.Haugen

Torsdag 9.mai ble barn, ungdom, foreldre og trenere invitert til varmestua. Det var duket for storfint besøk fra Lommedalens egne alpintess, Aleksander Kilde og Leif Kristian Haugen.


Alpintutøverne snakket litt om sesongen og litt om Lommedalens IL. De ble videre satt på prøve da alle de oppmøtte kunne stille dem spørsmål om alt og ingenting. Her kom det mye gode spørsmål og noen morsomme, slik at gutta måtte trekke litt på smilebåndet.


De trakk frem et veldig viktig poeng vedrørende å være en individuell utøver på et lag.
Enhver utøvere kan ha en dårlig dag, uansett hvilken idrett man konkurrerer i. Blir man ikke tatt ut på et lag, kjører ut eller lignende, er det lov å være lei og sur der og da. Men det aller viktigste er at du kunne glede deg over lagets eller lagkameratens prestasjon.

Det er laget som gjør deg god, det er ingen som vinner alene. Dette gjelder både lagidrett og individuell idrett


Gutta er allerede i gang med årets sesongforberedelser og er klare for en ny sesong. Vi gleder oss til neste sesong og skal følge med, med norske flagg og Lommedalenskjerf foran TV-skjermen.

0 Kommentar

Velkommen til LommedalsUka 2019

Postet av Lommedalens IL den 21. Mai 2019

Velkommen til Lommedalsuka - Aktiviteter for store og små

Vi har gleden av å invitere alle barn og ungdom til Lommedalsuka.

LommedalsUka vil tilby ulike aktiviteter til alderen 7 år og opp til 15 års alderen.
Noen av våre tilbud har de fleste deltatt på før, men vi åpner også helt nye aktiviteter som er spennende, gøyale og vil treffe flere barn og ungdom. LommedalsUka ønsker å treffe alles interesser!


LommedalsUka - Uke 26
1. Tine Fotballskole (f. 2012 - 2007)
2. FotballCamp (f. 2006 - 2004)
3. Breddeidrett (f. 2009 - 2004)
4. Kultur/Drama (f. 2012 - 2007)

LommedalsUka - Uke 33
1. Tine Fotballskole (f. 2013 - 2007)
2. VBHK/LIL Håndballskole (f. 2008 - 2005)
3. Breddeidrett (f. 2009 - 2004)
4. eFotball (f. 2006 - 2004)


Mattilbudet i LommedalsUka:
Lommedalens Idrettslag ønsker å tilby et sunt lunsjtilbud til våre deltakere.
Alle aktiviteter får servert hjemmelagd varm/kald lunsj hver dag, pluss masse forskjellig frukt. Idrettslaget er 1 av 38 klubber som er EMS ambassadør og vil kjøre en sunn linje på alle våre aktiviteter.

Vårt mål er at barn, unge og voksne fra tidlige barneår skal etablere gode levevaner.
Husk å meld ifra allergier, vi ordner egne måltid for allergikere.


Les mer om LommedalsUka og alle aktivitetene som tilbys. Informasjon, kontaktpersoner og masse mer nyttig skriv.
https://www.lil.no/p/45006/lommedalsuka


0 Kommentar

Ha en fin 17.mai feiring

Postet av Lommedalens IL den 17. Mai 2019

Gratulerer med dagen! 

Lommedalens Idrettslag ønsker alle barn, foreldre og medlemmer en riktig god 17.mai feiring.

HURRA HURRA HURRA!0 Kommentar

Jentekveld med Kristine Haugen

Postet av Lommedalens IL den 15. Mai 2019

Alpintgruppa hadde jentekveld m/ Kristine Haugen


Lommedalen Alpin arrangerer sammen med Stabæk Alpin en jentesamling for U14 jenter sesongen 2019/2020. Det er første gang det arrangeres en ren jentesamling og vi håper det kan være starten på et langvarig samarbeid mellom klubbene med fokus på å legge til rette for å beholde flest mulig jenter lengst mulig i alpinsporten.Samlingen er for U14 jenter i klubbene Stabæk, Asker, Bærum og Lommedalen.  

Samlingen går av stabelen på Folgefonna 23-26 mai. Tilsammen 27 jenter skal delta på samlingen. Første del av samlingen foregikk i Krydsbybakken onsdag 8. mai med barmarkstrening og løpermøte. Kristine Gjelsten Haugen kom innom og ga et motiverende foredrag for jentene.0 Kommentar

Takk for en sinnsyk EMS Cup

Postet av Lommedalens IL den 14. Mai 2019

Takk for en sinnsykt gøyal helg! 

Eat Move Sleep Cup gikk av stabelen helgen 11.-12.mai i Lommedalen. Her var det 132 påmeldte lag som skulle spille alt ifra 3er, 5er og 7er fotball. Helgen bestod av kamper, camper, sunn kiosker, fairplay, FIFA-telt, kjendis straffekonk, flotte mål og mange utrolig flinke fotballspillere.

Vi fikk besøk av kjente TV-fjes og noen idrettsutøvere fra bærum og omegn. Innom kom bl.a. Erlend Mamelund (tidligere håndballspiller), Frode Grodås (tidligere landsslagkeeper i fotball), Arkan Resul (eFotball landslagspiller), Julie Drivenes (langrennsløper), David Hanssen (tidligere fotballspiller i Vålerenga og Stabæk), og flere.

Vi fikk også besøk av Camilla Lindberg som spiller i Lyn i Toppserien. Hun tok en prat om kvinnefotballen foran flere spillere og foreldre. Ønsket hennes var å fremme kvinnefotballen og om viktigheten blant unge jenter som spiller fotball og om mulighetene de har foran seg. Tusen takk for en flott prat!

Cupen rullet videre og søndag kl 18:20 blåste dommeren av de siste kampene for dette året.

Vi er utrolig takknemlige for at vi får lov til å arrangere EMS Cup av NFF og Bama. Hvordan vi klarte dette? Takket være et flott EMS-Crew og en haug med sensasjonelle foreldre som bidrar med sin frivillighet slik at barna fikk et fantastisk fotballcup opplevelse denne helgen.


Klikk deg inn på siden for bilder
https://fotball.lil.no/p/33276/eat-move-sleep-cup0 Kommentar

Lommedalen Basket med to finaleseiere i Hansa Cup

Postet av Lommedalens IL den 6. Mai 2019

LOMMEDALEN GJORDE RENT BORD I BERGEN

Lommedalen basket vant begge finalene i U12-klassen under Hansa cup i Bergen helgen 3.-5. mai!

LIL basket reiste til Bergen med ett G12-lag, ett G13-lag og to J12-lag. Alle de fire lagene presterte fantastisk bra! G12 og det ene J12-laget vant likså godt hele turneringen! Mens G13 og det andre J12-laget kapret hver sin bronsemedalje! 

Ingen kan være i tvil om at det arbeides godt med de yngre lagene i LIL basket for tiden. Bergenserne sendte lag etter lag mot lommedølingene, men det var bare regionsmester i RØN og Scania-deltager i G06, Ullern, som ikke til sist måtte se seg slått av et LIL-lag.


J12 reiste altså med to lag til Hansa cup. LIL 1 vant sin semifinale komfortabelt mot EB-85 med sifrene 19-9. LIL 2 sørget derimot for en svært spennende semifinale mot Ulriken, som endte 11-11. Dermed ekstraomgang. Der ble bergenserne et hakk for sterke og gikk til finalen med en 15-12-seier. Men der møtte de bare det andre LIL-laget. Jentene storspilte og vant finalen komfortabelt 21-14. Dermed ble det altså både gull og bronse til denne dyktige treningsgruppa!

G12 er sterke i egen årsklasse og hadde på forhånd et håp om å kunne vinne hele turneringen. Men kampene skal spilles først. Søndag morgen ble det en svært komfortabel seier i semifinalen, hele 41-10 over Ulriken! Så ventet et sterkt Fyllingen-lag i selve finalen. Men LIL-gutta levnet ingen tvil. De ledet gjennom hele kampen og kunne til slutt løfte pokalen i været etter 27-16 over Bergens-laget.


G13 spilte kvartfinale mot Gimle tidlig søndag morgen. Kampen var til tider jevnspilt, men LIL-gutta reise ifra mot slutten og vant 30-24. I semifinalen ventet altså Norges sterkeste 06-lag, Ullern, som nettopp kom hjem fra nordisk mesterskap for klubblag, Scania cup i Stockholm. Ullern ble som ventet et par knepp for sterke. Dermed ble det en flott bronse på LIL-gutta i G13-klassen.


Vi gratulerer alle spillere, trenere, lagledere og foreldre med en aldeles fantastisk innsats i årets Hansa cup! Dette blir garantert ikke de siste pokalene disse spillerne tar med seg hjem til Lommedalen!

0 Kommentar

Spleiselag i bygda - Helårsfotball i Lommedalen

Postet av Lommedalens IL den 1. Mai 2019

Helårsfotball i Lommedalen! 

Vi vil sikre at våre fotballspillere kan spille og trene lokalt hele året, og jobber nå for å realisere undervarme på den nedre kunstgressbanen i Lommedalen. All støtte vil i sin helhet gå til prosjektet med å få undervarme på plass.

Lommedalens IL jobber nå for å få på plass undervarme på den ene av kunstgressbanene våre, og vi inviterer til samarbeid og folkefinansiering for å få dette realisert. 

I 2018 hadde idrettslaget totalt 2.321 medlemmer, og mange deltar aktivt i flere idretter. På årsmøtet 28. mars 2019 ble det besluttet å slå seg sammen med Vestre Bærum IF, så i 2019 vil medlemstallet være nærmere 2.600.

I 2018 hadde LIL nærmere 900 aktive fotballspillere. Dette fordrer at vi har arenaer å spille på. På Lommedalen Nedre kunstgress («Ølmyra») skal det skiftes kunstgress nå i sommer og vi ønsker samtidig å legge undervarme på banen; noe som selvsagt er et stort økonomisk løft for klubben, og som vil gi oss en sterkt etterlengtet helårsarena for alle bygdas fotballglade. 


Kortreist trening

Vi ser det som en betydelig fordel at våre fotballspillere kan trene i Lommedalen hele året. Nå må vi leie baner hos naboklubber for å kunne trene i løpet av vinteren, og spillere må reise så langt som til Fornebu og Nesøya for treninger vinterstid. Foreldre og trenere må kjøre ut av bygda flere ganger i løpet av uka; noe som er lite miljøvennlig. Vi står selvsagt også bakerst i køen for kurante treningstider, så det blir ofte sene treninger for våre barn/ungdommer. 

Minst like viktig som hensynet til de aktive fotballspillerne er at vi ser at barn og ungdom som ikke er glad i vinteridrett, har få steder å treffes. Støtte til en spillbar fotballbane vil være en naturlig møteplass som vil fremme både organisert og uorganisert aktivitet. Dette vil skape glede, mestring og fremgang. Her kan de møtes etter skoletid til løkkefotball og sosialt samvær. Samholdet i nedslagsfeltet til Lommedalens IL, vil også tjene på en vintergrønn bane. Her vil lag med tilknytning til Anna Krefting, Gullhaug, Lommedalen og Mølladammen kunne møtes flere ganger i uken. Dette skaper selvsagt gode relasjoner på tvers av skolegrenser og alder. Det sosiale aspektet ved prosjektet er viktig.

Spleiselag i bygda

Vi har forhåpninger om at dalens innbyggere vil være med og spleise på dette prosjektet, og vi åpner derfor nå for en folkefinansieringskampanje her på Spleis. Bidrag av alle størrelser er hjertelig velkomne, Du kan også gi en gave til undervarme-prosjektet til kontonummer 1503.44.18842, merk gaven «Undervarme». 

Vi vil gjerne også invitere lokale bedrifter til å bidra. Bedrifter som bidrar vil, i tillegg til positiv omtale på idrettslagets facebooksider og hjemmeside, også bli fremhevet ved at idrettslaget vil sette opp et permanent skilt ved den nye banen med oversikt over bidragsytere som har gjort banen til en realitet.

Lommedalen – Norges idrettsdal!

Vårt motto forplikter og utfordrer, og det å realisere en fotballbane for helårsaktivitet er et viktig ledd i å oppfylle målsettingen vår. 

Tusen takk på forhånd for alle bidrag! 


Klikk deg inn på linken under for å gi ditt bidrag!

https://www.spleis.no/org/4094


0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline