KLUBBDOMMERE 

Lommedalen har mange klubbdommere og disse ønsker vi skal brukes mest mulig. Dommere er viktige brikker i fotballklubben. Ta godt vare på våre unge dommere!

Det finnes en egen gruppe på Facebook der lagledere og trenere kan annonsere etter dommere til sine kamper. Lommedalen fotballdommergruppe finner du her:

https://www.facebook.com/group...

 

Klubbdommere får lønn for å dømme kamper

Når du har dømt en kamp, må du levere dommerregning for å få betalt. 

Alle klubbdommere skal levere dommerregninger 1 gang i måneden til reidunn@lil.no, enten som PDF eller Excel.
Bruk dommerregningen vedlagt her.

Husk at du må ha skattekort/frikort.  

Lykke til med sesongen!

______________________________________________________________________________________________________________

Hvorfor bli klubbdommer?

·       Du får lønn og god trening!

·       Du velger selv kamper som passer for deg. Det er veldig fleksibelt og du kan velge å dømme kamper på bane i nærheten av der du bor.

·       Du får utfordringer og erfaringer som skaper selvtillit og lærer deg å ta raske beslutninger. Dette vil du få nytte av også senere i livet.

·       Du får bedre forståelse for fotballreglene. Dette er nyttig når du spiller selv eller ser på kamper.

·       Du bidrar til at klubben har egne dommere.

·       Du kan ta kurs som rekrutteringsdommer senere.

·       Det er gøy!   Klubbdommerkurs Vi arrangerer klubbdommerkurs for 5er og 7er fotball hvert år for årskullet som fyller 13 år. Kurset består av en kveld med teori og en dag med praksis i forbindelse med cup som klubben arrangerer. Etter gjennomført kurs vil du være kvalifisert til å dømme kamper i barnefotballen i vår klubb. Klubbdommerkurset er første steg i pyramiden for dommerutdanning. Hvis det er interesse, kan det også arrangeres klubbdommerkurs for eldre ungdom og voksen som dømmer kamper i barnefotballen, samt for dommere som skal dømme ungdom/senior - 9er fotball.   Neste steg i dommerutdanningen er rekrutteringsdommer. Hva er en rekrutteringsdommer?
Rekrutteringsdommerkurset er som regel 2. trinn i dommerutdanningen. En rekrutteringsdommer dømmer primært 9-er og 11-er fotball i aldersbestemte klasser. En rekrutteringsdommer bør være fylt 15 år når en begynner med dømming. En dommer må være 16 år for å bli autorisert. Kurs arrangeres av NFF. 

 

Lurer du på noe? Ta kontakt med oss!

Dommerkontakt – Stian André Settemsdal  s_settemsdal@outlook.com

 

Spilleregler og retningslinjer - barnefotball (6–12 år) https://www.fotball.no/lov-og-reglement/spilleregler/spilleregler---barnefotball-612-ar/

Powered by: Bloc