A-lag: Lommedalen 2 - 1 Lokomotiv Oslo

Postet av Lommedalens IL den 14. Okt 2016

Lommedalen 2 - 1 Lokomotiv Oslo (Lommedalen Idrettspark, KG Øvre)

03 min: 0-1 - J. Njerve
24 min: 1-1 - E. Pascual (straffe)
83 min: 2-1 - D. Hæhre

Lørdag, 8.oktober kom Lokomotiv Oslo på besøk, og var fast bestemt på å stoppe Lommedalens seks kamper uten tap. Kampen startet på verst tenkelig måtte for Lommedalen, da en glipp mellom forsvar og keeper gjorde det slik at Lokomotiv spiller Njerve, fikk en enkel avslutning mot mål. Lokomotiv gikk opp i ledelsen etter snaue 2 minutter. Lommedalen visste fra tidligere kamper at Lokomotiv var et sterkt kontrings lag, og la seg dypt og kompakt og ventet på brudd. De hadde flere store sjanser på kontringer, men både Andreas i Lommedalens mål og forsvaret fikk reddet i siste sekund.

Lommedalen hadde mye ball som forventet, og etter 24 minutter får Lommedalen et straffespark etter at T. Larsen blir felt innenfor straffefeltet. Eric Pascual setter den sikkert i mål- 1-1 står det også til pause.

2.Omgang blir som den første, der Lommedalen har mye ball og kommer til enkelte sjanser, mens Lokomotiv får flere kontringsmuligheter utover omgangen. Flere hendelser innenfor Lommedalens 16 meter der Lokomotiv spillere og trenere roper på straffe, to ganger mener dem ballen treffer hånden til en Lommedalen spiller, men dommer lar spillet fortsette.

Etter 83 minutter kommer det etterlengtete målet, da Erik Benjaminsen får lagt inn et strålende innlegg inn i 16 meteren, der står Dennis Hæhre som bredsider den inn bak Lokomotiv keeperen. Dommeren blåser av etter 3 minutter lagt til tid, og Lommedalen tar sin tredje strake seier, og fortsetter vårsesongen med syv kamper uten tap.

Sluttresultat 2-1.