Jentesuksess

Postet av Paal Granlund den 10. Sep 2015

J16 storspilte mot Skeid. Onsdag kveld sikret Lommedalen seg med all sannsynlighet kretsmesterskapet i J16 (7er) i Oslo fotballkrets. Kun teori av det usannsynlige slaget kan nå hindre at kretsmesterskapet havner i Lommedalen.

På Helsetbanen spilte jentene en meget solid kamp mot tabelltreer Skeid med følgende spillere: Vilde, Synne, Cecilie, Kaja, Johanne, Rikke, Kristine B, Kristine M, Mie og Clara.
Før kampen ble vi enige om å være "på hugget" fra starten av, og det gikk da også bare 3 minutter før Kristine B sendte en pasning til Mie, som satte ballen kontant i mål. Skeid svarte imidlertid raskt og utlignet til 1-1 etter 5 minutter etter at de kom seg gjennom på vår høyre side. Kampen vippet litt frem og tilbake, men vi tok etter hvert mer og mer over. Etter 14 min skjøt Kristine M et skudd som keeper ga retur på, men Kristine M var påpasselig frempå og satte returen i mål. 4 minutter senere gjør Kristine B en stor enkeltmannsprestasjon. Hun tar med seg ballen fra vår høyre kant og helt over til vår venstre kant før hun dribler seg tilbake foran mål og avslutter med et skudd som suser i mål. Vi leder dermed 3-1.

Etter 30 min serverer så Rikke en fin ball til Kristine B, som dribler av et par Skeid-spillere og setter ballen i nota. 3 minutter senere er det Kristine B som sender en pasning til Rikke, som plasserer ballen nydelig til venstre for Skeids keeper.
Vi går dermed til pause med 5-1.
2. omgang fortsetter med Lommedalen-press. Skeid har enkelte gode spillere, men lagmessig møter de overmakten fra Lommedalen. De sjansene som kommer tar forsvaret eller Vilde i mål seg greit av.
5 minutter ut i omgangen går vi opp i 6-1. Keeper må gi retur på et innlegg og Clara er frempå og setter ballen kontant i mål.
Etter 13 minutter blir vi vitne til et meget flott angrep. Kaja forserer på vår høyre kant, kjører tunnel på en Skeid-spiller og gir ballen videre til Kristine B, som runder en motspiller og slår en hard og presis pasning inn foran mål, som Rikke dundrer i nota. Virkelig en scoring tatt ut av læreboka!
Det blir deretter nesten 20 minutters en del stillingskrig med noen småsjanser til Skeid og noen halvsjanser til Lommedalen. I det 32. minutt er imidlertid Clara frempå igjen og setter ballen i mål etter pasning fra Kristine B. Bare minuttet senere er det Kaja sin tur til å score, da hun setter ballen mellom keeper og stanga, igjen var det Kristine B som var nest sist på ballen.

Vi vinner dermed kampen 9-1 til stor jubel blant spillere, ledere og publikum.
Det gjenstår 3 seriekamper for jentene, og med 1 poeng til er vi garantert kretsmestere. Selv med tap i de resterende kampene, må Ready vinne sine 5 siste kamper med 15 mål i hver kamp for at kretsmesterskapet ikke havner i Lommedalen.
Tabellen er fantastisk hyggelig lesning

Det er bare å gratulere fantastiske jenter med strålende innsats. Kretsmestere i J16 Oslo fotballkrets er i alderen 13-15 år og spiller på Lommedalen.